ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Στον... αέρα το Άρης-Κολοσσός

Στον... αέρα το Άρης-Κολοσσός
Παντελιάδης INTIME SPORTS

Το αεροπλάνο που θα μεταφέρει την αποστολή στο έδαφος και το ματς του Κολοσσού με τον Άρη στον... αέρα!

Συγκεκριμένα οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στο "νησί των ιπποτών" δεν επέτρεψε την απογείωση. Προς το παρών οι "θαλασσί" βρίσκονται σε αναμονή και περιμένουν ενημέρωση. Αν το επιτρέψει ο καιρός θα ταξιδέψει -έστω και με καθυστέρηση- στη Θεσσαλονίκη.
Επί του παρόντος, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν συνεχή επικοινωνία με τον ΕΣΑΚΕ, σε μία προσπάθεια να βρεθεί η λύση.

Στο μεταξύ ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Κολοσσού με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να υπολογίζει κανονικά τη συμμετοχή του Νίκου Παπανικολάου.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι: Λανς Χάρις, Σπύρος Παντελιάδης, Νίκος Παπανικολόπουλος, Σάσα Βασίλιεβιτς, Τζόρτζε Τζόγκο, Αντώνης Ασημακόπουλος, Στίβεν Σμιθ, Κώστας Χαρίσης, Άγγελος Τσάμης, Ντράγκαν Τσέρανιτς, Γιώργος Δανάς και Αλέξανδρος Αυγενικός.

Στο μεταξύ ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφερόμενος στον Άρη υπογράμμισε: "Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Ο Άρης είναι μία ομάδα με ποιότητα και μεγάλη ιστορία. Είναι αήττητος στην έδρα του κι αυτό κάνει το έργο μας ακόμη πιο δύσκολο. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να βγάλουμε στο γήπεδο, αυτά που λέμε στις προπονήσεις.

Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία το ματς αυτό, ώστε να κερδίσουμε κάποια στοιχεία στο αγωνιστικό κομμάτι, που θα μας βοηθήσουν σαν ομάδα και θα μας κάνουν καλύτερους. Ο Άρης έχει διαφορετικούς στόχους από μας, αλλά θα παλέψουμε κι εμείς για να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί"

.

Ο Σπύρος Παντελιάδης επιστρέφει ως αντίπαλος του Άρη στο Αλεξάνδρειο με τη φανέλα των "θαλασσί" και δήλωσε για το παιχνίδι πως "θα παίξουμε απέναντι σε ένα πολύ μεγάλο αντίπαλο και μάλιστα εκτός έδρας. Ξέρουμε ότι η αποστολή μας είναι δύσκολη, αλλά βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

Γνωρίζουμε ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να κερδίσουμε τον Άρη στην έδρα του, αλλά είναι μία ευκαιρία για μας να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας και να κερδίσουμε κι άλλες εμπειρίες, που θα μας είναι χρήσιμες για τη συνέχεια. Μας απομένουν δύο παιχνίδια μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος και θέλουμε να έχουμε έναν καλό απολογισμό.

Ο Άρης παίζει δυνατή άμυνα, είναι ομάδα ρυθμού και διαθέτει έμπειρους παίκτες. Το σκορ μπορεί να ξεφύγει εύκολα, αν δεν είμαστε κατάλληλα συγκεντρωμένοι. Νιώθω πολύ όμορφα που επιστρέφω στο Αλεξάνδρειο. Πέρασα δύο ωραία χρόνια και θα χαρώ που θα δω γνωστά πρόσωπα"



.

Τέλος με ανακοίνωση της η διοίκηση αναφέρει τα εξής: "Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία με τους ανελκυστήρες KLEEMAN, την AUTO CENTER ΚΩΣΤΑΚΗΣ, και το HORUS CAFÉ. Η ομάδα μας τους ευχαριστεί θερμά για την συνεργασία και τη συμπαράσταση τους".










TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ