ΑΡΗΣ

Στον αστερισμό του Αμαρουσίου

Στον αστερισμό του Αμαρουσίου
New Image

Ο Φώτης Κατσικάρης έχει ρίξει το βάρος στην προσαρμογή του Χουάν Ντίξον ενόψει του αγώνα με το Μαρούσι

Στα ευχάριστα για τον Φώτη Κατσικάρη και μετά το χθεσινό φιλικό με την Καβάλα είναι ότι ο τεχνικός του Άρη μπορεί να υπολογίζει στα πλάνα του και τον Δήμο Ντικούδη ο οποίος μετά από διάστημα ενάμιση μήνα έκανε την επανεμφάνισή του.
Ο έμπειρος φόργουορντ έδειξε να έχει ξεπεράσει πλήρως τον σοβαρό του τραυματισμό και να είναι έτοιμος να προσφέρει και πάλι τις υπηρεσίες του σε αντίθεση με τον Νίκο Αργυρόπουλο που παραμένει απών.

Παράλληλα ο Κατσικάρης είχε την ευκαιρία να εγκληματήσει ακόμα περισσότερο στην λογική του τον νεοφερμένο Αμερικανό Χουάν Ντίξον ενώ απομένει να φανεί ποιος θα είναι τελικά ο κοινοτικός εκλεκτός του με τον οποίο θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η ρακέτα του.

Ο Τζερεμάια Μάσεϊ συνεχίζει να ανήκει στο δυναμικό της Ρεάλ Μαδρίτης αφού το συμβόλαιό του δεν έχει ακόμη λυθεί και παραμένει άγνωστο το πότε θα γίνει αυτό με αποτέλεσμα να εξετάζει και άλλες περιπτώσεις κυρίως ευρωπαίων που δεν θα έχουν το πρόβλημα της προσαρμογής.

Από εκεί και πέρα στην διάρκεια της αυριανής ημέρας αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το τοπίο με τον Σάββα Ηλιάδη με την επιστροφή του πρώην προέδρου της ΚΑΕ, Θανάση Τζεβελέκη, από το εξωτερικό να δρομολογήσει εξελίξεις. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει επικοινωνία τότε είναι πολύ πιθανό να υπάρξει κατάθεση προσφυγής από τον Έλληνα γκαρντ για το ποσό των 90.000 ευρώ.






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ