ΑΡΗΣ

Στον «πάγο» ο Πουλιανίτης

Στον «πάγο» ο Πουλιανίτης

Ο Μίλαν Μίνιτς στο παιχνίδι του Άρη με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεσή του εκτός του Στέλιου Πουλιανίτη παρά την δυνατότητα που είχε.

Ο Στέλιος Πουλιανίτης ήταν ο μοναδικός παίκτης του Άρη που δεν πήρε χρόνο συμμετοχής από τον Μίλαν Μίνιτς το απόγευμα στο παιχνίδι του Άρη με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Το γιατί; Είναι κάτι που το γνωρίζει ο Σέρβος τεχνικός και μόνο αν και είναι σίγουρο από την εξέλιξη του παιχνιδιού ότι θα μπορούσε να το κάνει.

Κι αυτό γιατί το παιχνίδι είχε κριθεί από το τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου και ακόμη περισσότερο από την διάρκεια του τρίτου όταν και η διαφορά είχε φθάσει και ξεπεράσει τους 20 πόντους πριν διαμορφωθεί το τελικό 71-59.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Μίνιτς έδωσε χρόνο συμμετοχής ακόμα και στους Κώστα Μήτογλου και Γιαννούλη Λαρεντζάκη σε αντίθεση με τον Πουλιανίτη στερώντας του στην εμπειρία έστω της συμμετοχής.

Ο 19χρονος διεθνής πλέι μέικερ, σε έναν μήνα και μία μέρα θα κλείσει το 19ο έτος του, πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ και η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης είχε προβεί σε οικονομική θυσία για να τον αποκτήσει το περασμένο καλοκαίρι.

Μία επένδυση που φάνηκε να αξιοποιείται τόσο κατά την παρουσία του Βαγγέλη Αγγέλου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του Άρη όσο και για τα τρία παιχνίδια που στην άκρη του πάγκου έκατσε ο Παρασκευάς Μουρατίδης ως υπηρεσιακός.

Κάτι ανάλογο δεν ισχύει όμως και από την στιγμή που ανέλαβε ο Σέρβος τεχνικός και πολύ περισσότερο από την στιγμή στην Συνέντευξη Τύπου μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του αναφερόμενος στο παιχνίδι τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει καλύτερη προπόνηση για εμάς».

Η μη χρησιμοποίηση ωστόσο του Πουλιανίτη ειδικά στο σημερινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ είναι πολύ πιθανό να είχε να κάνει σε μεγάλο βαθμό και με την επικοινωνία που είχε προ ημερών ο εκπρόσωπός του με τον Παρασκευά Μουρατίδη.

Επικοινωνία που είχε να κάνει όσον αφορά με τον χρόνο συμμετοχής που έχει ο διεθνής πλέι μέικερ σε αντίθεση με ότι ίσχυε μέχρι εκείνο το σημείο της χρονιάς. Ακόμη και σε παιχνίδια όπου η μπάλα «έκαιγε» όπως ήταν ο νοκ άουτ προημιτελικός με τον ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου στο PAOK Sports Arena όπου είχε ανταποκριθεί.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Πουλιανίτης έχει αγωνιστεί μόλις σε ένα από τα εφτά παιχνίδια πρωταθλήματος όπου ο Μίνιτς είναι στον πάγκο του Άρη. Στο ντεμπούτο του στην πρεμιέρα του Β΄ γύρου στη Nick Galis Hall στη νίκη επί του ΚΑΟΔ με 77-59 για 1΄:09΄΄.

Έκτοτε είναι μεταξύ αποστολής και εκτός αυτής ενώ δεν είχε μείνει εκτός αποστολής και του τελικού με τον Παναθηναϊκό στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου πριν από τρεις εβδομάδες. Σε έναν Άρη όπου η νυν διοίκηση της ΚΑΕ δεν έχει κρύψει την λογική της και το θέλω της να στηριχθεί στο νέο αίμα κάτι που έρχεται σε αντίθεση με την στάση του Μίνιτς ειδικά απέναντι στον Πουλιανίτη και για αυτό δεν αποκλείεται να υπάρξει και σχετική συζήτηση τις επόμενες ημέρες.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ