ΑΡΗΣ

Στροφή σε Μπανταλόνα με ιδιαίτερα

Παρελθόν κι επίσημα ο Λάμποβιτς. Το μυαλό στην Μπανταλόνα με ιδιαίτερα. Προβληματισμός για Μάιλς

Ένα αποτέλεσμα που δεν άρεσε σε καμία περίπτωση σε κανέναν στις τάξεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης σε συνδυασμό και με την εμφάνιση που υπήρξε αλλά και την αντίδραση κάποιον παικτών στις συνθήκες του αγώνα.
Αποκορύφωμα εκείνη του Άαρον Μάιλς και ο τρόπος που αντέδρασε ο Αμερικανός γκαρντ στο επεισόδιο που είχε με τον Μαρκ Ντίκελ με αποτέλεσμα να αποβληθεί χωρίς να ήταν ο μόνος για τον οποίο ο Μπλατ σίγουρα αναμένεται να έχει κάτι να πει σε κατ΄ ιδίαν συζήτηση.

Ειδικά για τον Μάιλς η συμπεριφορά του στο επεισόδιο με τον Ντίκελ δεν πέρασε αδιάφορα και στις τάξεις της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να κληθεί να δώσει εξηγήσεις σχετικά όπως και να του επιβληθεί κάποιο χρηματικό πρόστιμο.

Το απόγευμα λοιπόν και με αφορμή το παιχνίδι της Τρίτης στο Αλεξάνδρειο με την Μπανταλόνα ο Μπλατ είχε ραντεβού για προπόνηση με τους παίκτες του με την οποία ξεκίνησε η μίνι προετοιμασία. Νωρίτερα ωστόσο ο Αμερικανοισραηλινός προπονητής του Άρη είχε προγραμματίσει και προβολή βίντεο.

Τέλος ο Λάμποβιτς

Και τυπικά παρελθόν από τον Άρη αποτελεί ο Ντράγκαν Λάμποβιτς, όπως αναμενόταν άλλωστε μετά τον ερχομό του Ματ Ουόλς.

Ο ξανθομάλλης φόργουορντ μπορεί να αγωνίζεται σε άλλη θέση, αλλά ουσιαστικά αντικατέστησε τον Σέρβο ψηλό, ως ο 6ος ξένος του Άρη.

Άλλωστε η παρουσία του Λάμποβιτς ήταν λίγο ως πολύ περιττή, από τη στιγμή που στην ομάδα αγωνίζονται στον "4" οι Κακιούζης, Μπάρλος, αλλά και ο Ντικούδης.

Όπως ανακοινώθηκε από την ΚΑΕ ο πρώην παίκτης της Ζελέζνικ θα συνεχίσει την καριέρα του στη Φρανκφούρτη.

Η ανακοίνωση αναφέρει: "Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Ντράγκαν Λάμποβιτς και εύχεται στον παίκτη κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του. Επόμενος σταθμός του Σέρβου μπασκετμπολίστα θα είναι η Σκάιλαϊνερς Φρανκφούρτης".
















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ