ΑΡΗΣ

Στροφή στο πρωτάθλημα

ΑΡΗΣ-ΑΕΚ / Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Μάρσαλ 51;

Tην επόμενη μέρα και το ελληνικό Πρωτάθλημα κοιτάζουν στον Άρη μετά τον αποκλεισμό από το Eurocup

Η προσοχή όλων πλέον στην ομάδα της Θεσσαλονίκης στρέφεται στο ελληνικό πρωτάθλημα αφού ο Άρης δεν μπόρεσε να ακιοποιήσει το "τρία στα τρία" του Α΄ γύρου συμπεριλαμβανομένης και της νίκης επί του Πανελληνίου στο Ελληνικό.
O δεύτερος γύρος αποδείχθηκε καταστροφικός για τους "κίτρινους" που όχι μόνο ηττήθηκαν από τον Πανελλήνιο μέσα στο "Αλεξάνδρειο" (χάνοντας και τη διαφορά), αλλά δεν κατάφεραν να νικήσουν ούτε την αδιάφορη Μπνέι Χασαρόν εκτός έδρας την τελευταία αγωνιστική που θα τους έδινε το εισιτήριο για τους "16".

Έτσι, ο Άρης καλείται πλέον μετά την άδοξη ολοκλήρωση του φετινού ευρωπαϊκού ταξιδιού του αλλά και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδα να κοιτάξει το ελληνικό πρωτάθλημα και το κυνήγι της τρίτης θέσης της τελικής κατάταξης που ισοδυναμεί και με την επιστροφή της ομάδας στην Ευρωλίγκα.

" Πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα αν και θα είναι δύσκολο να δίνουμε ένα παιχνίδι την εβδομάδα", τόνισε μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού ο Κίκι Κλαρκ με τον Σον Μάρσαλ να πρόσθεσε: " Θα παλέψουμε για να βγούμε στην Ευρωλίγκα αφού είναι ο μόνος στόχος μας. Ο κόσμος μας ξέρει ότι παλεύουμε πάντα για την ομάδα και θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για το καλύτερο".

Όσο για τον αρχηγό του Άρη Σάββα Ηλιάδη αναφερόμενος στην επόμενη μέρα του χθεσινού αποκλεισμού από την συνέχεια του Eurocup δήλωσε ότι: " Θέλαμε πολύ να προχωρήσουμε στην διοργάνωση αλλά δεν θα πρέπει να μείνουμε όμως εδώ. Χρειάζεται να κοιτάξουμε μπροστά με τις μεγάλες ομάδες σε τέτοιες στιγμές να φαίνονται".

Νέλσον: " Η προσοχή στο Πρωτάθλημα"
Στο καταστροφικό δεύτερο δεκάλεπτο του Άρη εναντίον της Χασαρόν αναφέρθηκε ο Σπένσερ Νέλσον που μίλησε για την επόμενη μέρα και το Πρωτάθλημα.

" Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα έπαιξε το δεύτερο δεκάλεπτο, στο οποίο τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση δεν είχαμε καλή απόδοση. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι, φτάσαμε κοντά, όμως δεν τα καταφέραμε και στο τέλος χάσαμε και αποκλειστήκαμε. Είμαστε στεναχωρημένοι που δεν προκριθήκαμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης", είπε ο Αμερικάνος στα "ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ 98,7".

" Η προσοχή μας είναι στραμμένη πλέον στο Πρωτάθλημα. Θα έχουμε ένα ματς κάθε εβδομάδα και οφείλουμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Ακολουθεί ένας δύσκολος αγώνας με τον Πανελλήνιο. Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη. Θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει από την αρχή της σεζόν".

O Νέλσον κατέληξε: " Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για την στήριξή τους σε όλα τα παιχνίδια. Η παρουσία τους στο γήπεδο μάς δίνει δύναμη και μας πεισμώνει ακόμα περισσότερο για τη συνέχεια. Θέλω να γνωρίζουν ότι είτε χάνουμε είτε κερδίζουμε εμείς δίνουμε το 100% των δυνάμεων μας".















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ