ΑΡΗΣ

Στροφή στον ΚΑΟΔ

Στροφή στον ΚΑΟΔ

Στον Άρη έχουνε αφήσει πίσω τους την ήττα από τον Απόλλων στην Πάτρα δεδομένου ότι την Τετάρτη υπάρχει το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ American Genetics στο «Nick Galis Hall» με τον Τόρεϊ Τόμας να παίρνει μέρος στη σημερινή προπόνηση.

Με τον Τόρεϊ Τόμας να παίρνει μέρος στη σημερινή προπόνηση στον Άρη έχουνε αφήσει πίσω τους την ήττα από τον Απόλλων στην Πάτρα δεδομένου ότι την Τετάρτη υπάρχει το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ American Genetics στο «Nick Galis Hall».

Η χαλαρή φύση της προπόνησης όμως δεν επέτρεψε την ακριβή εξαγωγή συμπερασμάτων αναφορικά με τη συμμετοχή του Αμερικανού γκαρντ στο παιχνίδι με την ομάδα της Δράμας. Το αν ο Τόμας θα ενισχύσει τον Άρη, είναι κάτι που θα φανεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Η αποστολή του Άρη υπέστη ταλαιπωρία κατά την επιστροφή από την Πάτρα λόγω βλάβης του λεωφορείου που τη μετέφερε στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να αφιχθεί τα ξημερώματα.

Για αυτό και η σημερινή προπόνηση ήταν χαλαρή και περιλάμβανε κυρίως σουτ. Πριν από την προπόνηση, οι παίκτες του Άρη είδανε σε βίντεο το χθεσινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Απών από την προπόνηση ήταν ο Κώστας Χαρίσης, με τον έμπειρο σέντερ πριν από τον αγώνα με τον Απόλλωνα ανέβασε πυρετό και σήμερα προφυλάχθηκε.

Η προετοιμασία του ΑΡΗ θα συνεχιστεί με μία προπόνηση, αύριο στο «Nick Galis Hall». Πριν από την προπόνηση οι παίκτες του Άρη θα δουνε τον προσεχή αντίπαλό τους σε βίντεο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ