ΠΑΟΚ

Στσεπάνοβιτς: "Έχουμε κίνητρο"

Στσεπάνοβιτς: "Έχουμε κίνητρο"
Σκεπάνοβιτς

Ως... mission impossible χαρακτήρησε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ ο Βλάντo Στσεπάνοβιτς

Τι μπορεί να περιμένει όμως ο ΠΑΟΚ, απέναντι στο μόνιμο τα τελευταία χρόνια πρωταθλητή Ελλάδας και ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκα, Παναθηναϊκό;
"Όλοι ξέρουν ποιος είναι ο Παναθηναϊκός και πόσο δύσκολο είναι να τον κερδίσεις, ειδικά μέσα στην έδρα του", δήλωσε ο Βλάντο Στσεπάνοβιτς στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και εξηγεί "ουσιαστικά, όταν παίζεις με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό και μάλιστα στην έδρα του, η προσπάθεια μοιάζει περισσότερο με mission impossible και για αυτό πρέπει να κάνεις συγκεκριμένα πράγματα.

Χρειάζεται σοβαρότητα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κι από τη στιγμή που δεν έχουμε να χάσουμε τίποτε, πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας κι αν είμαστε τυχεροί και έρθει έτσι το παιχνίδι, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Είναι όμως δύσκολο να κερδίσεις τον Παναθηναϊκό, ακόμη κι αν το γήπεδο θα είναι άδειο"

.

Ο Βλάντο Στσεπάνοβιτς, πέρασε δύο χρόνια στην ομάδα του Παναθηναϊκού, κερδίζοντας μάλιστα με τους "πράσινους" δύο πρωταθλήματα και δύο κύπελλα Ελλάδας και το Σάββατο θα επιστρέψει για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο ΟΑΚΑ.

Το άδειο γήπεδο, τον προβληματίζει, όπως και κάθε αθλητή: "Πέρασα δύο πολύ καλά χρόνια στον Παναθηναϊκό, είμαι επαγγελματίας όμως και κοιτάω μόνο το συμφέρον της ομάδας μου. Είναι περίεργο πάντως που γυρίζω και δεν θα έχει κόσμο στο γήπεδο. Μπορεί να είναι και θετικό για εμάς, που θα είμαστε οι φιλοξενούμενοι, αλλά κανείς παίκτης δεν θέλει να παίζει σε άδειο γήπεδο.

Δεν παίζουμε μόνο για τους εαυτούς μας, αλλά και για τον κόσμο και πάντα είναι προτιμότερο να παίζεις μπροστά σε γεμάτες κερκίδες. Αυτό θέλουμε και όταν αγωνιζόμαστε στο δικό μας γήπεδο, να είναι οι φίλαθλοί μας εκεί, δίπλα στην προσπάθειά μας.


Η χρονιά γενικώς ήταν δύσκολη για την ομάδα, σίγουρα δεν είναι εύκολο να παίζεις όταν έχεις απώλειες, αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να σε οδηγήσει μία χρονιά"




.




TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ