ΠΑΟΚ

Στσεπάνοβιτς: "Μια νέα αρχή"

Στσεπάνοβιτς: "Μια νέα αρχή"
Σκεπάνοβιτς

"Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε το Σάββατο" δήλωσε ο Βλάντο Στσεπάνοβιτς

Ένα παιχνίδι όπου στόχος του "Δικεφάλου" είναι να επιστρέψει στις νίκες μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από Πανιώνιο και ΑΕΛ 1964-ΓΣ σε Ελληνικό και Λάρισα αντίστοιχα.

Το σύνθημα για επιστροφής στις νίκες και μια νέα αρχή για τον ΠΑΟΚ φρόντισε να δώσει μέσα από δηλώσεις του στην εφημερίδα Metrosport ο Βλάντο Στσεπάνοβιτς που τόνισε:

"Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε το Σάββατο, αποτέλεσμα που θα αποτελεί μια νέα αρχή, η οποία δεν θα έχει πισωγύρισμα Είχαμε πει ότι η ομάδα χρειάζεται χρόνο. Στην Λάρισα ήμασταν καλύτεροι από ότι στην Αθήνα και κόντρα στον Πανελλήνιο θα είμαστε ακόμα καλύτεροι, αρκεί να παίξουμε την άμυνα του δεύτερου ημιχρόνου με την ΑΕΛ" και συνέχισε:

"Κάθε ένας από μας πρέπει να δώσει κάτι παραπάνω, να παίξουμε με δύναμη και έτσι θα έρθει η νίκη".

Πως όμως αντιμετωπίζει ο Στσεπάνοβιτς την μέχρι τώρα πορεία του ΠΑΟΚ;


"Η αλήθεια είναι ότι πίστευα ότι θα παίξουμε καλύτερα. Δεν είναι όμως εύκολο για μια νέα ομάδα να βρει την χημεία που χρειάζεται.

Άλλωστε είχαμε δύο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια με καλές ομάδες. Με την προπόνηση θα βελτιωθούμε, αλλά αυτό που θέλουμε είναι σκληρά παιχνίδια για να βρεθούμε σαν ομάδα, να κάνουμε νίκες και να μην χάσουμε την αυτοπεποίθηση μας μετά από δύο ήττες.

Να δείξουμε ότι ήμαστε καλή ομάδα και καλοί παίκτες. Πρέπει να ήμαστε αισιόδοξοι, δεν υπάρχει χρόνος για κλάματα".







Στη συνέχεια ζητήθηκε από τον Στσεπάνιβιτς να κάνει μια σύγκριση με τα δύο προηγούμενα χρόνια του στον Παναθηναϊκό και τόνισε:

"Η διαφορά είναι μεγάλη. Εκεί υπάρχουν 15 παίκτες και το μπάτζετ είναι δεκαπλάσιο. Ο Ντελκ κοστίζει όσο όλος ο ΠΑΟΚ. Υπάρχει και διαφορά στην οργάνωση, αλλά και αυτή ξεκινά από τα χρήματα.

Πάντως για μένα και ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα με ιστορία και εμείς οι παίκτες ήμαστε επαγγελματίες και πρέπει να παίζουμε στο 100%".



Ωστόσο δείχνει να έχει αποδεχτεί το νέο του ρόλο στον ΠΑΟΚ λέγοντας:



"Ναι στον Παναθηναϊκό μου έλεγαν να περιμένω την μπάλα στις γωνίες για να σουτάρω. Στον ΠΑΟΚ πρέπει να κάνω περισσότερα. Πάνω από όλα να κάνω αυτά που θέλει ο κόουτς".



Ποιο ήταν όμως το σχόλιό του για τις μέχρι τώρα εντυπώσεις του από τον νέο του προπονητή στον ΠΑΟΚ, Κώστα Πιλαφίδη, που από την πρώτη στιγμή μίλησε για άμυνα;

"Φυσικά και άμυνα... Κάθε προπονητής έχει την φιλοσοφία του. Άλλη έχει ο νέος προπονητής, άλλη ο Μπάνε, άλλη ο Ζέλικο, άλλη ο Ιβάνοβιτς... Είναι έμπειρος ο κ. Πιλαφίδης, δείχνει ότι ξέρει τι κάνει".

Για την παρουσία του ΠΑΟΚ στο ULEB Cup με τις υποχρεώσεις να ξεκινούν την Τρίτη είπε:

"Θα είναι δύσκολο με τα παιχνίδια, τα ταξίδια, το ULEB Cup έχει δυνατές ομάδες όπως η Ρεάλ που ανήκει στην Ευρωλίγκα, όπως η Ούνιξ, ο Αστέρας...

Θα είναι καλή εμπειρία, οι προπονήσεις δεν θα είναι πολλές και έτσι θα έχουμε το μυαλό μας αποκλειστικά στα παιχνίδια. Αυτό είναι καλό όταν έχεις μια αποτυχία. Αν βελτιωθούμε στο παιχνίδι μας τότε και στην Ευρώπη έχουμε ελπίδες διάκρισης".





Τέλος για την παρουσία του ΠΑΟΚ στο Ιβανώφειο στα δύο προσεχή παιχνίδια με τον Πανελλήνιο για το πρωτάθλημα με τον Ερυθρό Αστέρα τόνισε: "Το Ιβανώφειο είναι μικρό γήπεδο, καλύτερη έδρα και αν έρθει ο κόσμος να μας βοηθήσει στα δύο επόμενα παιχνίδια, το αβαντάζ που θα έχουμε θα είναι μεγάλο. Εγώ είμαι αισιόδοξος για την ομάδα".


















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ