ΠΑΟΚ

Στσεπάνοβιτς: "Περάσαμε μία κρίση"

Στσεπάνοβιτς: "Περάσαμε μία κρίση"
Σκεπάνοβιτς

Για την αγωνιστική κρίση του ΠΑΟΚ και το ντέρμπι με τον Άρη μίλησε ο Βλάντο Στσεπάνοβιτς

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ότι στις πέντε μέρες που θα έχει στην διάθεσή του θα πρέπει να προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα το σύνολό του εν όψει της συνάντησης με τον Άρη. Τόσο αγωνιστικά, για αυτό και όπως όλα δείχνουν την Τετάρτη θα υπάρχει το φιλικό με τον Ηρακλή, όσο και ψυχολογικά ώστε να δώσει στους παίκτες του να καταλάβουν ότι θα πρέπει να αφήσουν πίσω τους μια και καλή τις δύο ήττες από τον Μακεδονικό και την Ολύμπια Λάρισας.
"Μετά από αυτές τις ήττες είναι δύσκολο να μπούμε στην τετράδα. Το συναίσθημα ήταν πολύ άσχημο για μένα και όλους τους συμπαίκτες μου είναι πολύ δύσκολο να περιγραφεί. Πάντως έχουμε ακόμα ελπίδες αλλά δεν εξαρτάται βέβαια πια μόνο από μας αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα προσπαθήσουμε να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα", υπογραμμίζει ο Βλάντο Στσεπάνοβιτς με τον έμπειρο φόργουορντ του ΠΑΟΚ να επισημαίνει πως: "Στην διάρκεια μιας χρονιάς δεν είναι δυνατόν να είσαι σταθερός και τα σκαμπανεβάσματα είναι φυσιολογικά".

Αναφορικά με το τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με αντίπαλο τον Άρη στο κατάμεστο Αλεξάνδρειο το επόμενο Σάββατο ο Στσεπάνοβιτς τόνισε πως: "Ο Άρης είναι σε καλύτερη θέση και λόγω της έδρας αλλά εμείς έχουμε τις πιθανότητες να κερδίσουμε. Θα είναι γεμάτο το γήπεδο. Θα γίνει το κλασικό ντέρμπι και πραγματικά επειδή έχω ζήσει και τα ντέρμπι της Παρτιζάν με τον Ερυθρό Αστέρα όπως και του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό θα μου αρέσει που θα είναι το γήπεδο γεμάτο. Το μπάσκετ δεν είναι ωραίο όταν παίζεται μπροστά σε άδειες κερκίδες», κι όσο για τον ΠΑΟΚ είπε: «Αν προετοιμαστούμε σωστά έχουμε πιθανότητες νίκης".

Τέλος ο Σέρβος σχολιάζοντας τις τρεις αλλαγές προπονητών στον ΠΑΟΚ από το ξεκίνημα της χρονιάς, Πρέλεβιτς – Πιλαφίδης – Αλεξανδρής, δήλωσε: "Είναι η πρώτη φορά στην διάρκεια της καριέρας μου που είχα τρεις αλλαγές προπονητών την ίδια σεζόν αλλά αυτά έχει η ζωή και το παιχνίδι. Νομίζω ότι περάσαμε μία κρίση. Ήταν και ψυχολογικό το πρόβλημα αλλά δουλεύουμε σκληρά», για να ξεκαθαρίσει πως: «Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να κάνουμε ότι μας ζητήσει ο προπονητής μας ώστε να βγούμε από αυτή την δύσκολη θέση".




TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ