ΑΡΗΣ

Συγχαρητήρια από Μίνιτς

Συγχαρητήρια από Μίνιτς

Ο Άρης μπορεί να γνώρισε την δεύτερη συνεχόμενη ήττα του με τον Μίλαν Μίνιτς στην τεχνική του ηγεσία ωστόσο ο Σέρβος τεχνικός μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του στα αποδυτήρια στο Ζηρίνειο.

Ο Μίλαν Μίνιτς παρά την δεύτερη συνεχόμενη, εκτός έδρας, ήττα που γνώρισε στην τεχνική του ηγεσία του Άρη μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του στα αποδυτήρια στο Ζηρίνειο.

Ο Σέρβος τεχνικός μετά την ήττα με 81-74 από τη Νέα Κηφισιά, που ακολούθησε αυτής στο τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, δεν είχε κάτι αρνητικό να πει με το που έκλεισε την πόρτα των αποδυτηρίων.

Με τον τρόπο αυτό θέλησε μεταξύ άλλων να τους ανυψώσει την ψυχολογία εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος αλλά και του τελικού του Κυπέλλου της επόμενης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο Ηράκλειο.

Η σημερινή μέρα ωστόσο δεν περιλάμβανε ρεπό για τους παίκτες του Άρη καθώς την Τετάρτη υπάρχει το σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι στη Nick Galis Hall με το Ρέθυμνο όπου η νίκη είναι μονόδρομος.

Κι αυτό γιατί μετά τα αποτελέσματα των δύο τελευταίων αγωνιστικών και τις δύο συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες του Άρη από ΠΑΟΚ και Νέα Κηφισιά η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Το σημερινό απογευματινό μενού του Μίνιτς περιλάμβανε ανάλυση στο βίντεο των λαθών του χθεσινού παιχνιδιού στο Ζηρίνειο και ακολούθως η πρώτη προπόνηση για το εντός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης με το Ρέθυμνο.

Στα ευχάριστα για τον Σέρβο τεχνικό του Άρη το γεγονός ότι προς ικανοποίησή του είδε τον Ζήση Σαρικόπουλο να συμμετέχει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα και όπως όλα δείχνουνε θα είναι στην αποστολή του παιχνιδιού με την ομάδα της Κρήτης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ