ΑΡΗΣ

Συγκλονιστικός Σούλερ για την περσινή σεζόν στον Άρη: "Είχα κατάθλιψη, έπινα και ήμουν 97 κιλά"

Ο Τζαμάλ Σούλερ με την φανέλα του Άρη
Ο Τζαμάλ Σούλερ με την φανέλα του Άρη INTIME

Ο Τζαμάλ Σούλερ άνοιξε την καρδιά του μέσω Instagram και αναφερόμενος στην περσινή σεζόν που αγωνίστηκε στον Άρη αποκάλυψε ότι είχε κατάθλιψη, έπινε και ήταν υπέρβαρος, επειδή από ένα σημείο και μετά απλώς δεν τον ένοιαζε τίποτα.

Ο Τζαμάλ Σούλερ αναφέρθηκε στην περσινή σεζόν του στον Άρη και έδειξε την άλλη πλευρά του επαγγελματικού αθλητισμού. Την ανθρώπινη πλευρά, αυτή που δείχνει ότι οι παίκτες αδυναμίες έχουν και αυτοί αδυναμίες.

Με ένα τρομερό post στα stories του στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram όπου δείχνει πως πλέον ζυγίζει 90 κιλά, ο έμπειρος γκαρντ αποκάλυψε ότι την περσινή σεζόν έπασχε από κατάθλιψη, έπινε και έτρωγε πολύ, ήταν υπέρβαρος (97 κιλά) και απλώς δεν τον ένοιαζε τίποτα, στέλνοντας μήνυμα σε άλλους επαγγελματίες παίκτες να προσέχουν τους εαυτούς τους.

Συγκεκριμένα, ο Σούλερ αναφέρει: "Αλήθεια έπαιξα πέρυσι όντας 97 κιλά! Βαρεμάρα, φαγητό, κατάθλιψη, ποτόε και απλώς δεν με ένοιαζε τίποτα, επειδή τα πράγματα ήταν άσχημα εντός και εκτός παρκέ! Σε όλους τους παίκτες που παίζουν εκτός ΗΠΑ: Φροντίστε να κάνετε πράγματα που θα σας βοηθήσουν να είστε ήρεμοι πνευματικά επειδή πολλοί άνθρωποι δεν ξέρουν τι αντιμετωπίζετε".

Δείτε το σχετικό post:

Το post του Τζαμάλ Σούλερ
Το post του Τζαμάλ Σούλερ JAMAL SHULER INSTAGRAM ACCOUNT

Για την ιστορία, την περσινή σεζόν ο Σούλερ είχε μόλις 5.8 πόντους, 1.6 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ μέσο όρο με 25.6% στα τρίποντα σε 22 λεπτά συμμετοχής, στην χειρότερη σεζόν του στην Ευρώπη. Έναν χρόνο νωρίτερα, την σεζόν 2019/20 με την φανέλα του Ηρακλή, είχε 13.5 πόντους, 3.6 ριμπάουντ και 3.9 ασίστ μέσο όρο με 32% στα τρίποντα σε 29 λεπτά συμμετοχής.

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ