ΑΡΗΣ

Συμφωνία για Τσαϊρέλη

Συμφωνία για Τσαϊρέλη
Χερμπερτ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τα τυπικά απομένουν ώστε ο διεθνής σέντερ με την Εθνική Νέων πλέον Μιχάλης Τσαϊρέλης να υπογράψει στον Άρη

Το φλερτ του Άρη με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς μπορεί να μην ξεκίνησε με το "καλημέρα" του φετινού καλοκαιριού αφού η πρώτη ομάδα που είχε κάνει κρούση για την απόκτησή του ήταν η Ολυμπιάδα Πατρών χωρίς όμως να υπάρξει συμφωνία όπως και στις υπόλοιπες που ακολούθησαν.
Κάτι τέτοιο όμως όπως φάνηκε δεν ίσχυε στην περίπτωση του Άρη που φαίνεται ουσιαστικά να έχει αποκτήσει τον Τσαϊρέλη από την στιγμή που ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Θανάσης Τζεβελέκης, έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο του ΜΓΣ Απόλλωνα Καλαμαριάς, Απόστολο Παπαδόπουλο, επισημοποιώντας ουσιαστικά με τον τρόπο αυτό την συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών αφού είχε προηγηθεί αυτή στο οικονομικό.

Αυτό που απομένει πλέον από εδώ και πέρα είναι να υπάρξει συμφωνία μεταξύ του διεθνή σέντερ με τον Άρη που φαντάζει καθαρά τυπικής διαδικασίας πριν υπογράψει συμβόλαιο για τα επόμενα πέντε χρόνια από τα οποία στα δύο πρώτα θα δοθεί ως δανεικός σε συγκεκριμένη ομάδα ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής και στα 21 του πλέον να επιστρέψει έτοιμος για να βοηθήσει.

Αναφορικά με την περίπτωση του Λεβόν Κένταλ την απόκτηση του οποίου επιθυμεί ο Γκόρντον Χέρμπερτ φαίνεται πως θα ξεκαθαρίσει στις επόμενες μέρες αν και εκτός του Άρη ενδιαφέρον έχει δείξει και ο Πανιώνιος έχοντας σε αντίθεση με την ομάδα της Θεσσαλονίκης προχωρήσει σε κατάθεση πρότασης για συμβόλαιο δύο ετών. Όσο για τον Άρη υπάρχει η πρόθεση για κατάθεση πρότασης για συμβόλαιο τριών ετών.

Σχετικά με την εκκρεμότητα που υπήρχε με τον Γιάννη Γιαννούλη από την περσινή χρονιά η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης μέσω της ιστοσελίδας της προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση: " Ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο εξόφλησε σήμερα πλήρως και ολοσχερώς κάθε συμβατική του υποχρέωση προς τον τέως καλαθοσφαιριστή της ομάδας, Γιάννη Γιαννούλη και του εύχεται καλή επιτυχία στο επόμενο βήμα της καριέρας του".






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ