ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συμφωνία κυρίων

Συμφωνία κυρίων
Ομπράντοβιτς

Ο Ομπράντοβιτς τόνισε ότι "το σημαντικό είναι το 1-0" και ο Γκέρσον πως "δεν... έχουμε παράπονα"

Σε καλό κλίμα και με αρκετά σημεία... επαφής παρέδωσαν συνέντευξη Τύπου ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και ο Πίνι Γκέρσον, οι οποίοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Κυριακή με αγκαλιές και φιλιά. Κέρμα πέτυχε τον Σταύρο Ελληνιάδη στο τέλος του αγώνα.

Γκέρσον: "Πολυτέλεια για τον ΠΑΟ οι 34 παραπάνω επιθέσεις"

Ξεκινώντας την ομιλία του ο Ισραηλινός προπονητής, στάθηκε στις απουσίες και τα προβλήματα της ομάδας του: "Με τόσα προβλήματα που είχαμε, δεν μπορούμε να έχουμε και παράπονο. Πέντε παίκτες είχαν τραυματισμούς, κάποιοι έπαιξαν με ένεση και το πρόβλημα είναι ότι δεν πιστεύω ότι θα επανέλθουν στο 100% ή στην κατάσταση που ήταν πριν δύο μήνες. Μην ξεχνάτε ότι η σειρά με τον Άρη ήταν δύσκολη και επίπονη.

Πέρα από αυτά, τα δύο σουτ στην εκπνοή που πέτυχε ο Παναθηναϊκός ήταν όλο το παιχνίδι, ενώ για τον αντίπαλο ήταν πολυτέλεια οι 34 παραπάνω επιθέσεις που τού δόθηκαν από δικά μας λάθη και χαμένα ριμπάουντ. Οι λεπτομέρειες κρίνουν τους τίτλους και αυτές ξέρει να τις εκμεταλλεύεται πολύ καλά ο Παναθηναϊκός. Συν του ότι οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο δεν βοήθησαν καθόλου επιθετικά".




Σε ερώτηση για το χρόνο συμμετοχής του Ματσιγιάουσκας, ο Γκέρσον απάντησε πως " εξαρτάται από το πόσο μπορεί να τρέχει στο ένα πόδι", ενώ για το πώς ο Ολυμπιακός μπορεί να αντιμετωπίσει στη συνέχεια τον Παναθηναϊκό είπε ότι " μερικοί άνθρωποι όταν ανεβαίνουν μια κορυφή, θέλουν να πάνε στην επόμενη. Άλλοι κάθονται και κοιτάνε την κοιλάδα. Εμείς θέλουμε να κοιτάμε πάντα τον επόμενο στόχο και όσο δύσκολος κι αν είναι να τον πετυχαίνουμε".

Ομπράντοβιτς: "Σημασία έχει το 1-0"

Από την πλευρά του ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για το 1-0, ενώ συμφώνησε με τον Γκέρσον τόσο στο κομμάτι των τραυματισμών, που σχολίασε " άφησαν το σημάδι τους στον Ολυμπιακό", όσο και στα δύο εύστοχα σουτ στην εκπνοή των δεκαλέπτων (στο δεύτερο και το τρίτο). Όμως, εκεί πρόσθεσε ότι " είχαμε και πολλά άστοχα σουτ που έγιναν με καλές συνθήκες και ύστερα από καλή κυκλοφορία της μπάλας".

Τέλος, υπογράμμισε ότι "θα μπορούσαμε να είχαμε μια πιο άνετη νίκη, όταν αποκτήσαμε μια μεγάλη διαφορά, αλλά χαλαρώσαμε. Όμως, αυτό που έχει σημασία είναι ότι κάναμε το 1-0 και τώρα πρέπει να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι στο ΣΕΦ για να νικήσουμε".










TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ