ΑΡΗΣ

Συμφωνία με Χατζηβρέττα για τα οφειλόμενα

Συμφωνία με Χατζηβρέττα για τα οφειλόμενα
INTIME SPORTS

Η ΚΑΕ Άρης ήρθε σε συμφωνία με τον Νίκο Χατζηβρέττα, ούτως ώστε να υπάρξει μείωση κατά 30% των οφειλών και αποπληρωμή σε τρία χρόνια

Τέλος στο σίριαλ των οφειλών προς το πρόσωπο του Νίκου Χατζηβρέττα φαίνεται πως μπήκε σήμερα από την πλευρά της ΚΑΕ Άρης.

Την Τετάρτη (04/07) οι δύο πλευρές είχαν νέα συνάντηση στην οποία υπήρξε συμφωνία για το «κούρεμα» των χρημάτων που έχει λαμβάνειν ο 35χρονος έμπειρος φόργουορντ και της αποπληρωμής του.

Συγκεκριμένα στην νέα επαφή συμφωνήθηκε λοιπόν, το συνολικό ποσό να μειωθεί κατά 30% και η αποπληρωμή να ολοκληρωθεί σε τρία χρόνια.

Ωστόσο η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης καλείται σε ένα 24ωρο, μέχρι αύριο δηλαδή Πέμπτη, να «κλείσει» όχι μόνο προφορικά αλλά και ουσιαστικά το όλο θέμα ώστε να μην έχει πρόβλημα με την εγγυητική της.

Να μην υπάρξει κατάπτωση της εγγυητικής της ΚΑΕ Άρης όπως είχε κινηθεί ο Χατζηβρέττας πετυχαίνοντας την συγκεκριμένη εξέλιξη. Κι όσο για το γιατί αύριο έχει να κάνει με το γεγονός ότι είναι να καθαρογραφεί η απόφαση και να υπογραφεί από τον πρόεδρο της ΕΕΑ.

Κάτι που σημαίνει ότι από την στιγμή που γίνει και φύγει από τα χέρια του θα υπάρξει κατάπτωση της εγγυητικής της ΚΑΕ Άρης με τον 35χρονο έμπειρο φόργουορντ σύμφωνα με πληροφορίες στην περίπτωση αυτή να λαμβάνειν το ποσό των 60.000 ευρώ.

Κι αν στις τάξεις της ΚΑΕ Άρης όπως ήταν επόμενο υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση από την σημερινή εξέλιξη στην υπόθεση Χατζηβρέττα σε αυτήν του 35χρονου έμπειρου φόργουορντ τηρείται στάση αναμονής για τις εγγυήσεις των χρημάτων που θα δοθούνε.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ