ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συμφωνία Θανάση-Ζοτς για το σχεδιασμό

Συμφωνία Θανάση-Ζοτς για το σχεδιασμό
ομπραντοβιτς

Συμφωνία Ζοτς"-Γιαννακόπουλου για τον σχεδιασμό. Αγωνία για "Σάρας". Ευρωπαϊκό πρόστιμο

Η συνάντηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τον Θανάση Γιαννακόπουλο, που αφορούσε το σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, δεν έκρυβε εκπλήξεις. Όπως συνήθως συμβαίνει τα τελευταία 11 χρόνια, διοίκηση και προπονητής του Παναθηναϊκού συμφώνησαν σε όλα και μετά τις μεταγραφές των Τέπιτς και Καλάθη θα προχωρήσουν τις επόμενες μέρες στη διευθέτηση των υπόλοιπων εκκρεμοτήτων.
«Συζητήσαμε σε κλίμα καλής θέλησης όπως πάντα και είχαμε ταύτιση απόψεων», τόνισε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος για να προσθέσει: «Ο προπονητής έκανε τις εισηγήσεις του τις οποίες δεχθήκαμε και θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε τις επιθυμίες του. Όπως κάθε χρόνο αυτό που θα προσπαθήσουμε στη διάρκεια του καλοκαιριού είναι να κάνουμε πράξη αυτά που θέλει η τεχνική ηγεσία της ομάδας».

"Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει"

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς συνηγόρησε στα περί συναίνεσης και άφησε να εννοηθεί ότι οι αλλαγές σε σχέση με τον φετινό Παναθηναϊκό δεν θα είναι πολλές. «Υπήρξε ταύτιση απόψεων και συναίνεση», είπε. «Η ομάδα έχει ήδη προχωρήσει στη διάρκεια της χρονιάς σε δύο σημαντικές προσθήκες με την απόκτηση των Μιλένκο Τέπιτς και Νικ Καλάθη. Προχωράμε χωρίς βιασύνη, με ηρεμία, βάσει των πλάνων και του σχεδιασμού για τη νέα χρονιά. Κατακτήσαμε τρεις τίτλους και ομάδα που κερδίζει είναι δύσκολο να αλλάξει. Αυτό που θέλουμε είναι ο κόσμος του Παναθηναϊκού να είναι ευχαριστημένος και στο τέλος της επόμενης χρονιάς. Να είναι σίγουρος ότι όλοι μας θα προσπαθήσουμε να μείνει ψηλά η σημαία του Παναθηναϊκού».

Κρίσιμο ραντεβού με Σάρας

Μετά από αυτή τη συνάντηση επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το ραντεβού με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και τον ατζέντη του, Μαουρίτσιο Μπαλτούτσι, που θα κρίνει το μέλλον του Λιθουανού στον Παναθηναϊκό. Χθες υπήρξε μια προκαταρκτική συνάντηση με τον μάνατζερ Μάνο Παπαδόπουλο, ωστόσο η ουσία της υπόθεσης θα συζητηθεί σήμερα.

Η επιθυμία των δύο πλευρών να συνεχίσουν τη μεταξύ τους συνεργασία είναι δεδομένη, ωστόσο πρέπει να επέλθει συμφωνία ως προς τους όρους του νέου συμβολαίου. Όχι τόσο τους οικονομικούς, αν και τα 2 εκατομμύρια Ευρώ που ζητά ο Σάρας είναι πολλά (άσχετα αν είναι πολύ λιγότερα από τα 3,5 εκατομμύρια που έπαιρνε ως τώρα). Υπάρχει πάντως διάθεση να βρεθεί η άκρη στα χρήματα. Το "αγκάθι" είναι η διάρκεια του συμβολαίου. Ο Γιασικεβίτσιους φαίνεται πως θέλει κλειστό διετές, ο Παναθηναϊκός αντιπροτείνει μονοετές και οι δύο πλευρές δείχνουν να επιμένουν σθεναρά στις θέσεις τους επ' αυτού. Ίδωμεν...

Πρόστιμο 150.000 ευρώ από την Ευρωλίγκα

Με χρηματικό πρόστιμο ύψους 150.000 ευρώ τιμώρησε η Ευρωλίγκα τον Παναθηναϊκό για τις αντιδράσεις του Θανάση Γιαννακόπουλου κατά τη διάρκεια του τελικού του φάιναλ-φορ κόντρα στην ΤΣΣΚΑ.

Συγκεκριμένα το σκεπτικό αναφέρει ότι "αυτές οι συμπεριφορές ζημιώνουν την εικόνα και τις αρχές της διοργάνωσης".

Οι "πράσινοι" έχουν τη δυνατότητα να προσβάλουν την απόφαση στο Διεθνές Δικαστήριο.

Πρόστιμο για το συγκεκριμένο παιχνίδι δέχτηκε κι η ΤΣΣΚΑ (6.000 ευρώ) για επεισόδια που έλαβαν χώρα στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του τελικού.




















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ