ΤΡΙΚΑΛΑ

Συμφώνησε και φέρνει Πάνος

Συμφώνησε και φέρνει Πάνος
INTIME SPORTS

Τα Τρίκαλα προχώρησαν σε συμφωνία με τον Στιβ Πάνος, ενώ ο Τζέρεμι Γκρέιντζερ θα μείνει τέσσερις μήνες εκτός παρκέ.

Σε συμφωνία με τον Στιβ Πάνος προχώρησαν τα Τρίκαλα κι ενώ αναζητούσαν τον αντικαταστάτη του Τζέρεμι Γκρέιντζερ.Ο ομογενής πάουερ φόργουορντ σέντερ αναμένεται να φθάσει αργά το βράδυ στην Αθήνα και λογικά θα δώσει το παρών στην προπόνηση της Τετάρτης.

Στα συν του Πάνος η εμπειρία του από την ελληνική Α1 όπου ο ύψους 2.06μ. απόφοιτος του Weber St. Είχε αγωνιστεί τα δύο τελευταία χρόνια σε Κολοσσό Ρόδου και Καβάλα.

Ο Πάνος θεωρείται προσθήκη ενώ ο αντικαταστάτης του Γκρέιντζερ θα αποτελέσει την δεύτερη και τελευταία κίνηση αλλαγής που έχουνε δικαίωμα να κάνουνε τα Τρίκαλα στο ρόστερ τους στον δεύτερο γύρο της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος. Υπενθυμίζεται πως η πρώτη ήταν αυτή προ ημερών με τον Μάικλ Πορίνι να παίρνει την θέση του Καλίντ Μουτακαμπίρ.

Από εκεί και πέρα, ο Γκρέιντζερ, ο οποίος παρασύρθηκε το πρωί της Δευτέρας στην Αθήνα από όχημα ενώ ήταν πεζός, υπέστη συντριπτικό κάταγμα κνήμης και περόνης στο δεξί του πόδι και θα μείνει τέσσερις μήνες εκτός δράσης.

Αυτή ήταν η διάγνωση που προέκυψε από την εξέταση που υποβλήθηκε λίγη ώρα μετά στον Ερυθρό Σταυρό από όπου μεταφέρθηκε στο ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ και χειρουργήθηκε με επιτυχία.

Κι όσο για το ατυχές περιστατικό που υπέστη ο Γκρέιντζερ; Αυτό συνέβη στην Συγγρού όταν πήγε να την περάσει από πάνω και όχι υπογείως.

Υπενθυμίζεται πως ο Γκρέιντζερ είχε υποστεί θλάση στον δικέφαλό του στην προπόνηση της περασμένης Τρίτης και για αυτό δεν είχε αγωνιστεί στο τελευταίο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανιώνιο.

Για αυτό εξάλλου και μετέβη στην Αθήνα για θεραπεία αφού ήταν να προφυλαχθεί και στο παιχνίδι που ακολουθούσε την Κυριακή στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό ώστε να ήταν έτοιμος για το σημαντικό ραντεβού με τον Ηλυσιακό.

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ