ΑΡΗΣ

Συμφώνησε κι έμεινε ο Χατζηβρέττας

Συμφώνησε κι έμεινε ο Χατζηβρέττας
Χατζηβρέττας

Παίκτης του Άρη και για την επόμενη σεζόν θα είναι ο Νίκος Χατζηβρέττας ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με τους "κιτρινόμαυρους", αποδεχόμενος τη μείωση αποδοχών που του έγινε. Συζητήσεις με Τζέι Κέι Έντουάρντς.

Συνέχεια στην συνεργασία τους έδωσαν ο Άρης με τον Νίκο Χατζηβρέττα αφού μετά από μερικές ημέρες διαπραγματεύσεων βρήκαν τη χρυσή τομή και θα πορευτούν μαζί και τη νέα σεζόν.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο αρχηγός του Άρη είχε συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν, ωστόσο με δεδομένη την οικονομική κρίση που υπάρχει γενικότερα στο ελληνικό μπάσκετ αποδέχτηκε να μείνει με αρκετά λιγότερα χρήματα απ' ότι προέβλεπε το συμβόλαιό του.

Το ποσό των 250.000 ευρώ που προέβλεπε το συμβόλαιό του μειώθηκε αρκετά και ο Έλληνας γκαρντ θα είναι και για τη νέα σεζόν ο αρχηγός της ομάδας.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Άρης αναζητά ακόμα έναν γκαρντ για να στελεχώσει την περιφέρειά του, ενώ θέλει κι έναν καλό παίκτη στη θέση "3".

Στο μεταξύ, όπως αναφέρει ξένο αθλητικό σάιτ, οι "κιτρινόμαυροι" βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Τζέι Κέι Έντουαρντς και περιμένουν την απάντησή του μέσα στις επόμενες 48 ώρες.

Ο 26χρονος Αμερικανός φόργουορντ είναι μία καλή περίπτωση, καθώς στην προηγούμενη ομάδα του, την Γκραβελίν έκανε μία πολύ καλή σεζόν.

Στην γαλλική λίγκα είχε κατά μέσο όρο 14,2 πόντους και 7,41 ριμπάουντ, όντας ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ