ΑΡΗΣ

Συμφώνησε με Πρίφτη

Συμφώνησε με Πρίφτη
NEWSPORTS

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για να οριστικοποιηθεί η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Άρη από τον Δημήτρη Πρίφτη που το απόγευμα ανηφορίζει στην Θεσσαλονίκη για τις υπογραφές.

Για δεύτερη φορά σε δύο εβδομάδες θα ταξιδέψει για την Θεσσαλονίκη ο Δημήτρης Πρίφτης με σκοπό τη φορά αυτή να οριστικοποιηθεί η έναρξη της συνεργασίας του με τον Άρη.

Ο πρώην τεχνικός του Κολοσσού Ρόδου και μέλος του τεχνικού τιμ του Παναθηναϊκού που κατέκτησε το πρωτάθλημα συμφώνησε να καθίσει για δύο χρόνια στην άκρη του πάγκου της ομάδας.

Μία συμφωνία που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και να απομένει μόνο η ανακοίνωση καθώς η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης απέστειλε αεροπορικό εισιτήριο στον Πρίφτη για το απόγευμα.

Ακολούθως ο Έλληνας τεχνικός θα βρεθεί στο Αλεξάνδρειο όπου αναμένεται να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός του Άρη και να ξεκινήσει ο σχεδιασμός του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Πρίφτης πέτυχε να βγει νικητής σε μία σκληρή μάχη με τους Παναγιώτη Γιαννάκη, Ηλία Ζούρο και Νέναντ Μάρκοβιτς με ένα φλερτ που καθυστέρησε να εξελιχθεί σε γάμο μερικούς μήνες.

Κι αυτό γιατί είχε δεχθεί κρούση και στα τέλη του έτους για να διαδεχθεί τον Βαγγέλη Αγγέλου όταν αποχώρησε αποδεχόμενος την πρόταση της τουρκικής Αναντόλου Εφές. Σε εκείνο το χρονικό σημείο όμως ήταν στην τεχνική ηγεσία του Κολοσσού Ρόδου η διοίκηση του οποίου ήταν αρνητική να τον αποδεσμεύσει.

Ο Πρίφτης ερχόμενος στον Άρη εκτός από συνεργάτη του τον Σάββα Καμπερίδη σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα έχει και τον γνώριμό του Θωμά Νίκου ενώ απομένει να φανεί αν η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης θα έρθει σε συμφωνία και με τον Δημήτρη Νικολαϊδη.

Κατά τα άλλα από την Δευτέρα ο Πρίφτης δεδομένης της έναρξης της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας για το Μουντομπάσκετ της Ισπανίας όπου είναι μέλος του τεχνικού τιμ της επίσημης αγαπημένης θα βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή μαζί τους και με την διοίκηση της ΚΑΕ για την διαμόρφωση του ρόστερ.

Όπως και για το φλέγον θέμα της επίτευξης της άρσης της απαγόρευσης μεταγραφών από την FIBA. Κάτι για το οποίο στις τάξεις της διοίκησης της ΚΑΕ υπάρχει αισιοδοξία πως θα επιτευχθεί.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ