ΑΡΗΣ

Συμφώνησε με Τάκερ και φέρνει Κουμπούρα

Συμφώνησε με Τάκερ και φέρνει Κουμπούρα

Σε μία διπλή κίνηση προχώρησε η ΚΑΕ Άρης με την προφορική της συμφωνία με τον Αμερικανό σμολ φόργουορντ Πι Τζέι Τάκερ για διετές συμβόλαιο ενώ από αύριο στην διάθεση του Σαρόν Ντρούκερ θα βρίσκεται ο Φάνης Κουμπούρας.

Στις τάξεις της ΚΑΕ Άρης η διοίκησή της σε συνεργασία με τον Σαρόν Ντρούκερ μέσα σε απόλυτη μυστικότητα ήρθανε σε προφορική συμφωνία με τον 25χρονο απόφοιτο του Τέξας με εμπειρία στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ με τους Τορόντο Ράπτορς.

Ο Τάκερ επιλέχθηκε από τους Ράπτορς στο Νο 35 των ντραφτ το καλοκαίρι του 2006 ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε στο Ισραήλ με την Χάποελ Χολόν (2007-2008) και τα επόμενα δύο χρόνια στην Ντόνετσκ της Ουκρανίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Αλεξάνδρειο αναμένεται εντός των επόμενων ωρών να φθάσει το υπογεγραμμένο διετές συμβόλαιο του Αμερικανού σμολ φόργουορντ.

Επίσης αύριο το πρωί θα έρθει στη Θεσσαλονίκη ο Φάνης Κουμπούρας έπειτα από εισήγηση του Ντρούκερ και από το απόγευμα θα ξεκινήσει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα του Άρη.

Ο Ισραηλινός τεχνικός των "κιτρίνων" εξέφρασε την επιθυμία να παρακολουθήσει από κοντά τον έμπειρο πλέι μέικερ αν και όλα δείχνουν πως θα υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης ακολουθώντας την Τρίτη την αποστολή στο Μπόρμιο της Ιταλίας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ