ΑΡΗΣ

Συμβιβασμών των χρεών προς το Δημόσιο

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΤΖΕΒΕΛΕΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΕ ΑΡΗΣ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΤΖΕΒΕΛΕΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΕ ΑΡΗΣ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ) MOTIONTEAM

Έμπρακτη στήριξη από τον κόσμο του Άρη ζητάει η ΚΑΕ με επίσημη ανακοίνωσή της, αφού πρώτα ενημέρωσε πως υπήρξε οριστικός συμβιβασμών των χρεών προς την εφορία. Διαβάστε αναλυτικά...

Η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε πως τακτοποίησε τα χρέη της προς την εφορία κι έσπευσε να ευχαριστήσει τον Θανάση Τζεβελέκη για την εκπλήρωση των δεσμεύσεων του.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

"Σήμερα (05/10/2011) στο γραφείο του προϊσταμένου της Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ Θεσσαλονίκης κ. Νικολάου Πετράκη παρουσιάστηκαν ο νομικός σύμβουλος της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. 2003 κ. Σπύρος Χριστοφορίδης μαζί με τον φοροτεχνικό της εταιρείας κ. Χρήστο Χανό, ώστε να πραγματοποιήσουν την διοικητική επίλυση - συμβιβασμό των φύλλων ελέγχου και των καταλογιστικών πράξεων όπως αυτές είχαν κοινοποιηθεί στην ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. 2003 στις 20/06/2011.

Παράλληλα επήλθε και η περαίωση των ανεξέλεγκτων φορολογικών χρήσεων της εταιρείας έως και τις 30/06/2009 όπως ορίζει ο νόμος, με αποτέλεσμα σήμερα η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. 2003 να μην έχει την παραμικρή φορολογική εκκρεμότητα προς την Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ Θεσσαλονίκης. Και στις δύο των άνω φορολογικών υποθέσεων κατεβλήθησαν τοις μετρητοίς όλοι οι προβλεπόμενοι φόροι.

Το ΔΣ της ΚΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί πρωτίστως τον Πρόεδρο κ. Αθανάσιο Τζεβελέκη για την εκπλήρωση των δεσμεύσεών του τόσο προς την ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. όσο και προς τον κόσμο του ΑΡΗ, τα μέλη της ΓΕΝΕΣΙΣ κ. Ντίμη Παπαϊωάννου, Σπύρο Πουλιτσίδη, Αλέξη Αντωνιάδη, Καραμπέτ Τουρσουτζιάν, για τη συνδρομή τους στη προσπάθεια του Προέδρου και τους κ.κ. Σπύρο Χριστοφορίδη και Χρήστο Χανό για τον άψογο χειρισμό της υπόθεσης".

Ζητάει τη στήριξη του κόσμου

Παράλληλα, η ΚΑΕ Άρης με επίσημη ανακοίνωσή της ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται και να προμηθευτούν όσοι περισσότεροι γίνεται ένα εισιτήριο διαρκείας:

"Το θέμα όλων των φορολογικών εκκρεμοτήτων της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. έχει διευθετηθεί πλήρως με αποτέλεσμα η ομάδα μας να αποτελεί πρότυπο αθλητικής εταιρείας σε όλο το επαγγελματικό στερέωμα.

Ευχαριστούμε όλους όσους εξ' αρχής εμπιστεύθηκαν τη δέσμευση τόσο του Δ.Σ. της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. όσο και του Προέδρου Θανάση Τζεβελέκη ότι θα επέλθει οριστική διευθέτηση όλων των φορολογικών εκκρεμοτήτων και προέβησαν ήδη στην αγορά εισιτηρίου διαρκείας.

Από τις 11 Σεπτεμβρίου 2011 όμως μέχρι και σήμερα έχουν διατεθεί μόλις 34 εισιτήρια διαρκείας, φθάνοντας συνολικά τα 772.

Καλούμε λοιπόν όλους τους φιλάθλους της ομάδας που δεν προμηθεύτηκαν εισιτήριο διαρκείας να το πράξουν ώστε να δώσουν στο αγωνιστικό τμήμα την απαραίτητη ώθηση για να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους μας".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ