ΑΡΗΣ

Συνάντηση αλλά με Χρυσικόπουλο

Συνάντηση αλλά με Χρυσικόπουλο
INTIME SPORTS

Δεν θα γίνει τελικά λόγω αδιαθεσίας του Πέτρου Πάλμα η δεύτερη συνάντηση των φορέων της ΚΑΕ Άρης, ωστόσο έχει προγραμματιστεί για αύριο (01/07, Παρασκευή) συνάντηση για το θέμα του Λίνου Χρυσικόπουλου.

Όχι όμως απευθείας με τον 18χρονο διεθνή φόργουορντ που βρίσκεται από χθες μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της Εθνικής Νέων στην Ιταλία για συμμετοχή σε τουρνουά προετοιμασίας εν όψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Η αυριανή συνάντηση είναι σύμφωνα με πληροφορίες να γίνει μεταξύ του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Γιάννη Δαμιανίδη, και του εκπροσώπου του Χρυσικόπουλου, Παναγιώτη Καπάζογλου.

Παρόλα αυτά φαίνεται να είναι μία συνάντηση διαδικαστικού χαρακτήρα αφού ο 18χρονος διεθνής φόργουορντ δείχνει να έχει πάρει την απόφασή του να αποχωρήσει από το ρόστερ του Άρη.

Δεν είναι τυχαίο ότι από το περιβάλλον του Χρυσικόπουλου προκύπτει πως θα καταβληθεί μέσω τραπεζικής επιταγής το ποσό των 1.000 ευρώ που απαιτείται μέχρι τις 31 Ιουλίου τελικά και όχι μέχρι σήμερα 30 Ιουνίου μετά την αλλαγή που είχε γίνει στο συμβόλαιό του.

Εν τω μεταξύ ο γενικός γραμματέας του ΑΣ Άρης και εκπρόσωπος του ΑΣ Άρης στην ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, φρόντισε να αναφερθεί και στο θέμα του Χρυσικόπουλου στην τοποθέτησή του στην χθεσινή Τακτική Γενική Συνέλευση του ΑΣ Άρης.

" Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Υπάρχουν συζητήσεις και ελπίζω το ζήτημα να λήξει θετικά για τον Άρη", με αυτό που απομένει να φανεί είναι αν θα καταστεί δυνατό ολικής ανατροπής της υπάρχουσας κατάστασης.

Που θα σημαίνει παραμονή του 18χρονου διεθνή φόργουορντ αφήνοντας στην άκρη την ομάδα του εξωτερικού που έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του με αυτή να μην είναι η Μπενετόν Τρεβίζο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ