ΑΕΚ

Συνάντηση Καραμανλή-Φλεβαράκη

Συνάντηση Καραμανλή-Φλεβαράκη
Φλεβαράκης

Συνάντηση με τον Κώστα Φλεβαράκη είχε ο Μπάμπης Καραμανλής. Την Πέμπτη εκδικάζεται η υπόθεση "Χατζή"

Η Ένωση έχει δείξει στον Μακεδόνα τεχνικό ότι τον θέλει και του χρόνου στην άκρη του πάγκου, εκτιμώντας ότι πέρσι τηρουμένων των αναλογιών η ομάδα πραγματοποίησε μια πολύ καλή πορεία.
Στο νέο ραντεβού ο πρόεδρος της ΚΑΕ είχε μια θεωρητική κουβέντα για τα πλαίσια στα οποία θα κινηθεί ο "δικέφαλος". Βέβαια δεν είχε ακριβή νούμερα στα χέρια του, καθώς δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να γίνει ένας ξεκάθαρος υπολογισμός του μπάτζετ, δεδομένου ότι δεν υπάρχει συμφωνία για τα τηλεοπτικά ή μια πλήρη εικόνα για το χορηγικό πρόγραμμα.

Οπότε οι δύο πλευρές θα πρέπει να συναντηθούν και πάλι για να αναφερθούν σε περισσότερες λεπτομέρειες, δεδομένου ότι αυτή τη στιγμή το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρξει μια μείωση 10-15%, όπως συμβαίνει στις περισσότερες ομάδες.

Στο μεταξύ αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το ραντεβού που είχε με τον Μπάμπη Καραμανλή, ο Κώστας Φλεβαράκης αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη.

Τέλος την Πέμπτη αναμένεται να εκδικασθεί η υπόθεση που αφορά την κίνηση της ΑΕΚ να ζητήσει αποκοπή της δέσμευσης των χρημάτων από τα τηλεοπτικά του ΑΝΤ1, την οποία είχε διατάξει ο Νίκος Χατζής.






TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ