ΑΡΗΣ

Συνάντηση Ματσόν-Τζεβελέκη

Συνάντηση Ματσόν-Τζεβελέκη
Ματσόν-Τζεβελέκης

Δίωρη συνάντηση είχε ο Αντρέα Ματσόν με τον Θανάση Τζεβελέκη για το θέμα του συμβολαίου του

Μετά το τέλος της ο Θανάσης Τζεβελέκης σε δηλώσεις του τόνισε πως τα πάντα θα έχουν ξεκαθαρίσει μέχρι αύριο το πρωί. Σε λιγότερο δηλαδή από 24 ώρες και πριν ο Αντρέα Ματσόν αναχωρήσει για την Ιταλία μαζί με την σύζυγό του και τον γιο τους Μπράντο.
Κι αν ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης άφησε να εννοηθεί την επιθυμία από πλευράς της διοίκησης για παραμονή του Ιταλού τεχνικού ο ίδιος λίγα λεπτά μετά δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του. Όπως και να έχει λοιπόν όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει ή μέχρι το βράδυ ή σίγουρα αύριο το πρωί.

"Κάναμε μία κουβέντα σε πάρα πολύ καλό και θετικό κλίμα", παραδέχτηκε ο Θανάσης Τζεβελέκης με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης να πρόσθεσε πως: " Υπάρχουν θέματα που πρέπει να αναλύσουμε μέσα στη μέρα και αύριο το πρωί, πριν φύγει για Ιταλία, θα είμαστε σε θέση να σας πούμε τι θα γίνει".

Όσο για την χρονική διάρκεια της συνεργασίας δεν έκρυψε πως: "Ο Άρης μιλάει για άλλα δύο χρόνια συνεργασίας", κι όσο για τον ίδιο; "Αυτή τη στιγμή είμαι αισιόδοξος, σε δέκα λεπτά, όμως, μπορεί να διαφοροποιηθεί η κατάσταση. Είναι ακέραιος άνθρωπος και αυτό που λέει το εννοεί. Όπως εμείς τηρήσαμε τα λόγια μας και δεν μπήκαμε σε διαδικασία συνομιλίας με άλλον προπονητή, το ίδιο έκανε και αυτός".

Από την πλευρά του ο Αντρέα Ματσόν στις δικές του δηλώσεις λίγα λεπτά μετά συμφώνησε πως: "Μέχρι αύριο το πρωί θα έχουν ξεκαθαρίσει όλα".

Πριν από τη συνάντηση σε δηλώσεις του ο Ιταλός τεχνικός στο Αθλητικό Metropolis δήλωσε: "Πολλές ομάδες ψάχνουν προπονητή είναι φυσιολογικό, έχω προτάσεις από Ιταλία (σ.σ. Φορτιτούντο Μπολόνια) , Ισπανία (σ.σ. Κάχα Σαν Φερνάντο και Γρανάδα) και Ανατολική Ευρώπη (σ.σ. δεν ανέφερε αυτή της Άλμπα Βερολίνου) . Η πρώτη του σκέψη είναι ο Άρης. Θα μιλήσω πρώτα με τον Άρη ενώ δεν έχω κάνει καμία άλλη συμφωνία".

Όσο για την χρονιά που ολοκληρώθηκε είπε: "Ήταν σίγουρα μια μεγάλη χρονιά για όλη την ομάδα και πετυχημένη. Πολλά πράγματα μου έρχονται στο μυαλό. Ήταν μια καλή επιλογή να μην αλλάξουμε παίκτες και να μείνουμε οι ίδιοι ως το τέλος, δημιουργήσαμε μια καλή ομάδα. Ποτέ δε φοβήθηκα πως θα χάναμε το εισιτήριο για την Ευρωλίγκα".

Τέλος ο Αντρέα Ματσόν αναφερόμενος στον κόσμο του Άρη και στην δική του συμβολή στην έξοδο στην Ευρωλίγκα είπε πως: "Σαφώς και ο κόσμος έπαιξε σημαντικό ρόλο και μας βοήθησε, αλλά και η ομάδα έπαιξε πολύ καλά".












TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ