ΑΡΗΣ

Συνάντηση με Γλυνιαδάκη

Συνάντηση με Γλυνιαδάκη
Γλυνιαδάκης

Προφορική πρόταση στον Ανδρέα Γλυνιαδάκη, έκανε ο Γιάννης Δαμιανίδης

Το πρωί της Παρασκευής λοιπόν, την πρώτη μέρα του Final Four, υπήρξε τυχαία συνάντηση σε ξενοδοχείο της Αθήνας μεταξύ του εντεταλμένου συμβούλου της ΚΑΕ Άρης, Γιάννη Δαμιανίδη, και του Ανδρέα Γλυνιαδάκη. Στο τετ α τετ που είχαν, μικρής χρονικής διάρκειας ο παράγοντας της ομάδας της Θεσσαλονίκης φρόντισε μεταξύ άλλων να υπενθυμίσει στον διεθνή μας σέντερ πως: " Ανδρέα σε θέλουμε".

Η ατάκα του μόνο τυχαία δεν ήταν με δεδομένο ότι το φλερτ του Άρη με τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη καλά κρατεί εδώ και δύο χρόνια ή καλύτερα στην διάρκεια της περσινής και της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου χωρίς όμως σε καμία από τις κρούσεις που έχουν γίνει στο πρόσωπο του διεθνή σέντερ να έχει καταλήξει σε γάμο. Αυτό βέβαια που απομένει να φανεί είναι αν και κατά πόσο θα υπάρξει κάτι περισσότερο το καλοκαίρι που έρχεται με τον Κρητικό πάντως να δείχνει να επιμένει να ψηφίζει ΝΒΑ αν και το μήνυμα για το ενδιαφέρον των "κιτρίνων" το έλαβε.

Στα αγωνιστικά ο Αντρέα Ματσόν έδωσε για σήμερα ρεπό στους παίκτες του Άρη με την προετοιμασία για το πρώτο παιχνίδι με την Ολύμπια Λάρισας στα πλαίσια του Α΄ γύρου των πλέι οφ να συνεχίζεται αύριο. Ο Ιταλός τεχνικός του Άρη που σήμερα θα δώσει το παρών στο Final Four της Ευρωλίγκα στο ΟΑΚΑ από αύριο αναμένεται να έχει και πάλι στην διάθεσή του τον Άλεξ Σκέιλς αγωνιώντας για την ετοιμότητά του εν όψει της συνέχειας αλλά και τον Κέβιν Φλέτσερ.

Σήμερα το πρωί εξάλλου Αντρέα Ματσόν και Θανάσης Παπαχατζής έδωσαν το παρών στο κλειστό του Αγίου Θωμά και στην δεύτερη μέρα του σεμιναρίου προπονητών της ULEB όπου παρακολουθήσουν την θεωρία των Μπλατ και Ιβάνοβιτς.

Χθες το βράδυ εξάλλου η παρουσία του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Θανάση Τζεβελέκη, και του εντεταλμένου συμβούλου της, Γιάννη Δαμιανίδη, στο Μέγαρο Μουσικής όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ULEB με αφορμή το Final Four της Ευρωλίγκα που διεξάγεται στην Αθήνα και το ΟΑΚΑ δεν θα μπορούσε παρά να συνοδευτεί από μία σειρά συναντήσεων.







TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ