ΑΡΗΣ

Συνάντηση με Μπάουμαν

Συνάντηση με Μπάουμαν
Μπάουμαν

Τρεις μέρες μετά την συνάντηση του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη, με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, αύριο θα υπάρξει νέα παρόντος και του Πάτρικ Μπάουμαν.

Συνάντηση με τον γενικό γραμματέα της FIBA, Πάτρικ Μπάουμαν, παρουσία του προέδρου της ΕΟΚ, Γιώργου Βασιλακόπουλου, είναι να έχει αύριο Πέμπτη (23/08) ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης.

Μία συνάντηση που βασικό αντικείμενο συζήτησής της θα έχει το θέμα της άρσης του απαγορευτικού των μεταγραφών που αντιμετωπίζει η ΚΑΕ Άρης για παίκτες που αγωνίστηκαν την περσινή αγωνιστική περίοδο εκτός του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Μπάουμαν θα βρίσκεται στην Αθήνα, για να παρακολουθήσει την έναρξη του παγκόσμιου πρωταθλήματος 3on3 και στο περιθώριο της παρουσίας του έχει προγραμματιστεί η συνάντηση αυτή από τον Γιώργο Βασιλακόπουλο παρουσία του Λευτέρη Αρβανίτη.

Όπως γίνεται κατανοητό το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης συνάντησης, όπου θα αναλυθούνε οι προσπάθειες της νυν διοίκησης της ΚΑΕ Άρης, θα αποτελέσει βαρόμετρο για την διαμόρφωση του ρόστερ του Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Για το αν θα καταστεί δυνατό να ενεργοποιηθούνε οι συμφωνίες με τους Κλιφ Κόλιμον, Όριον Άουτερμπριτζ και Τσέις Σίμον ή όχι αλλά και το αν θα μπορέσει να γίνει κίνηση απόκτησης και κάποιου άλλου Αμερικανού ή κοινοτικού.

Εν τω μεταξύ στην σημερινή προπόνηση του Άρη και μεταξύ των 13 παικτών που έδωσαν το παρών ήταν και εφτά που δεν έχουνε συμβόλαιο. Και πιο συγκεκριμένα οι Τσακαλέρης που δεν αποκλείεται να αποκτηθεί, Μανούσος που βαρόμετρο θα αποτελέσει το τι θα γίνει με το απαγορευτικό της FIBA αφού πέρσι αγωνιζόταν στην Οστράβα της Τσεχίας, Δεμερτζής, Μάρουσιτς, Ράπτης, Σαράφης και ο μεγάλος αδερφός του Λευτέρη Μποχωρίδη, ο Νίκος Μποχωρίδης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ