ΠΑΟΚ

Συνάντηση με Μπρέμερ

Συνάντηση με Μπρέμερ
μπρεμερ

Μπάνε Πρέλεβιτς και Τζέι Αρ Μπρέμερ συναντήθηκαν για λίγη ώρα πριν την έναρξη της χθεσινής προπόνησης

Στην διάρκεια της κουβέντας που είχαν ο Αμερικανός έθεσε και πάλι το θέμα της αποχώρησης του πριν τον αγώνα με την Σιένα στις 13 του μήνα, την επόμενη Τρίτη, για να συνεχίσει άμεσα στην Μπόσνα με την οποία έχει συμφωνήσει αν και την ίδια μέρα ο ΠΑΟΚ παίζει στην Ιταλία με την Σιένα στον επαναληπτικό της φάσης των 16 του ULEB Cup.
Ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας του ΠΑΟΚ διαμήνυσε ότι αν ο προπονητής της ομάδας, δηλαδή ο Κώστας Πιλαφίδης, δώσει το ΟΚ τότε δεν θα υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα να αφήσει την ομάδα αν και ο Έλληνας τεχνικός για παν ενδεχόμενο είναι διατεθειμένος να τον κρατήσει και για την ώρα το θέμα παγώνει. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο Μπρέμερ έχει εισπράξει το μισό του συμβόλαιο, που αντιστοιχεί στο ποσό των 3.600 δολαρίων.

Στο αγωνιστικό η ομάδα του ΠΑΟΚ συνέχισε τις προπονήσεις στα πλαίσια της προετοιμασίας για το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΛ στο PAOK Sports Arena. Απών και σήμερα όπως και χθες ο Φέλιξ Κογιαντίνοβιτς με τον Βόσνιο να ήταν στον δρόμο της επιστροφής από το Σεράγεβο έχοντας παραλάβει την βίζα του.

Κατά τα άλλα Όστοϊτς και Σκεπάνοβιτς γυμνάστηκαν και σήμερα σε κανονικούς ρυθμούς, δείχνοντας ότι έχουν ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τα προβλήματα τους, χωρίς ωστόσο να εγκαταλείψουν τις θεραπείες όπως συνέβη και με τον Κούβελα που άφησε το ατομικό πρόγραμμα με τον 33χρονο φόργουορντ να δείχνει πως ξεπέρασε το γερό διάστρεμμα της προηγούμενης Δευτέρας.

Τα συγχαρητήρια από τους συμπαίκτες του και από το προπονητικό τιμ του ΠΑΟΚ δέχθηκε στην χθεσινή προπόνηση ο Δημήτρης Βεργίνης που αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης στον αγώνα ελπίδων Βορρά – Νότου στο ALL STAR GAME του Ελληνικού Πρωταθλήματος που διεξήχθη το τριήμερο στην πόλη της Λαμίας.

Στη διάθεση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ είναι ήδη τα εισιτήρια για την αναμέτρηση του Σαββάτου με την ΑΕΛ που θα ξεκινήσει στις 19:00 και τα οποία μπορούν να προμηθεύονται από τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο κλειστό γήπεδο της ομάδας έναντι γενικής εισόδου των 10 ευρώ.








TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ