ΑΡΗΣ

Συνάντηση με την Λέσχη

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΤΖΕΒΕΛΕΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΕ ΑΡΗΣ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΤΖΕΒΕΛΕΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΕ ΑΡΗΣ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ) MOTIONTEAM

Στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης πρόκειται να βρεθεί το απόγευμα ο πρόεδρος της Λέσχης Φίλων Άρη, Γιάννης Γρανούζης.

Μία παρουσία που έχει να κάνει μετά από χθεσινή κρούση που δέχθηκε από τον πρώην πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης, Θανάση Τζεβελέκη.

Και μία παρουσία που έχει να κάνει με το θέμα της εφορίας και της διευθέτησής του μέχρι τις 20 Αυγούστου με την καταβολή συγκεκριμένου ποσού για να μπει σε καθεστώς ρύθμισης.

Ένα θέμα που αποτελεί το Νο1 την στιγμή για την ΚΑΕ Άρης και τους δύο τελευταίους της προέδρους της, τον νυν Γιάννη Δαμιανίδη και τον πρώην της Θανάση Τζεβελέκη, που είναι και οι άμεσα εμπλεκόμενοι.

Σύμφωνα με ότι έχει διαρρεύσει τις προηγούμενες μέρες το άνοιγμα της ΚΑΕ Άρης προς την εφορία έχει να κάνει με το ποσό των 1.276.000 ευρώ που για να μπει σε καθεστώς ρύθμισης θα πρέπει μέχρι τις 20 Αυγούστου να δοθεί ένα ποσό περί των 300.000 ευρώ.

Για τον λόγο αυτό και κλήθηκε ο πρόεδρος της Λέσχης Φίλων Άρη να δώσει το απόγευμα το παρών στα γραφεία της ΚΑΕ στο Αλεξάνδρειο αν και είναι σίγουρο πως δεν μπορεί να δεσμευτεί για οποιαδήποτε οικονομική βοήθεια.

Σήμερα τουλάχιστον χωρίς να αποκλείεται κάτι τέτοιο να γίνει μέσα στις επόμενες 45 μέρες που απομένουνε μέχρι την καταληκτική ημερομηνία της 20ης Αυγούστου.

Σε ένα χρονικό σημείο όπου θα πρέπει να ξεκινήσει και η προετοιμασία της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο αλλά την στιγμή αυτή παραμένει άγνωστο και το ποιος θα είναι ο προπονητής της αλλά και το ποιοι παίκτες θα συγκροτήσουνε το ρόστερ.

Σε αυτό μόνο με θαύμα να βρίσκεται ο Λίνος Χρυσικόπουλος που μέχρι τις 31 Ιουλίου αναμένεται να καταθέσει το ποσό των 1.000 ευρώ μέσω τραπεζικής επιταγής για να αποδεσμευτεί και ακολούθως ο 18χρονος διεθνής φόργουορντ να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπιέλα.

Στην ιταλική ομάδα με την οποία από την παρουσία του στα μέσα Ιουνίου στο καμπ του Τρεβίζο έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον πρόεδρό της παρουσία του τζένεραλ μάνατζέρ της αλλά και τους προπονητή της.

Εκτός πάντως του Χρυσικόπουλου πολύ δύσκολα να παραμείνει στο ρόστερ του Άρη και ο Κώστας Χαραλαμπίδης σε ένα θέμα που θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες μέρες οριστικά με την λύση ή όχι του συμβολαίου του.

Τέλος η πληρωμή της δόσης των συμβολαίων των παικτών του Άρη που ήταν να γίνει χθες για την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε μεταφέρθηκε για αύριο εξαιτίας της μη έλευσης των χρημάτων της δόσης του ΟΠΑΠ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ