ΠΑΟΚ

Συνάντηση των διαδόχων

Συνάντηση των διαδόχων
Πανελούδης

Δεν συζητά ούτε για αστείο τη λύση προσφυγής στο Πρωτοδικείο, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Τάκης Πανελούδης

Στη συνάντηση της Δευτέρας μεταξύ του προέδρου και μεγαλομετόχου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Τάκη Πανελούδη, με τον πρόεδρο του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή, ο τελευταίος του πρότεινε την αποχώρηση αντί του ποσού των 150.000 ευρώ σε διάστημα 36 μηνών ενώ για το θέμα Πρωτοδικείου που έθεσε όπως είναι γνωστό ούτε συζήτηση.
"Ο μεγαλομέτοχος δεν θέλει να πάει η εταιρία τους το πρωτοδικείο. Ο ΠΑΟΚ είναι άλλη υπόθεση. Σε αυτό δεν θα υπάρξει πρόβλημα, δεν θα υπάρξει διαφωνία. Αν βρεθούν οι άνθρωποι που θα πάρουν τις μετοχές, μπορούν αυτοί να πάνε στο πρωτοδικείο για διοίκηση", τόνισε σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Metrosport ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, που εξήγησε ότι θα καλέσει όσους κατά καιρούς έχουν δείξει ενδιαφέρον για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ όπως τον Βαγγέλη Γαλατασόπουλο, τον Αλέξανδρο Μαμιδάκη, τον Ευθύμη Γαβριηλίδη αλλά ακόμα και τον Απόστολο Αλεξόπουλο.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι η προθεσμία των επτά ημερών, μέχρι την επόμενη Τρίτη δηλαδή που έθεσε χθες ο Τάκης Πανελούδης ουσιαστικά είναι το χρονικό διάστημα που ζήτησε από τον Θανάση Κατσαρή για να σκεφτεί την πρόταση των 150.000 ευρώ αλλά και να συζητήσει με τους δικηγόρους του για όλα τα ενδεχόμενα που κρύβει η προσφυγή στο πρωτοδικείο την οποία όπως ξεκαθάρισε δεν συζητά. Το σίγουρο είναι ότι λύση φαίνεται να υπάρχει με τον Τάκη Πανελούδη από συγκεκριμένη ομάδα παραγόντων που έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον Θανάση Κατσαρή, σύμφωνα με πληροφορίες συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι για αρκετές ώρες και μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να έχει καταλήξει ως προς τις κινήσεις της.

Χθες το βράδυ εξάλλου τέσσερα μέλη του "Χρυσού Δικέφαλου" συναντήθηκαν για περίπου δύο ώρες στο PAOK Sports Arena με τον Τάκη Πανελούδη σε ένα ραντεβού που είχε προγραμματιστεί προ 20ημέρου και απλώς μεταφέρθηκε για μια μέρα μετά. Στην διάρκεια της συνάντησης οι δύο πλευρές συζήτησαν για διάφορα θέματα που αφορούν το μπάσκετ του ΠΑΟΚ και φυσικά για τις τοποθετήσεις του προέδρου και μεγαλομετόχου της ΚΑΕ ο οποίος μάλιστα σύμφωνα με τον πρόεδρο του "Χρυσού Δικέφαλου", Άλκη Ησαιάδη, ότι πιστεύει στο επόμενο επταήμερο θα βρεθεί λύση.

Στα αγωνιστικά και σύμφωνα με τις χθεσινές δηλώσεις του Τάκη Πανελούδη μπορεί οι συζητήσεις με παίκτες να συνεχιστούν αλλά τίποτα το επίσημο μέχρι την επόμενη Τρίτη ενώ χθες αργά το βράδυ αναμενόταν να ενημερωθεί για τα τελευταία γεγονότα και ο Ταμπ Μπάλντουιν που συνεχίζει να βρίσκεται στο Όκλαντ. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που αλλάξει η κατάσταση το συμβόλαιο του Αμερικανού θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα σπάσει την ίδια ώρα που στην διάρκεια της επόμενης εβδομάδας αναμένεται στην Θεσσαλονίκη.

Όσο για τους στόχους που υπάρχουν; Ο Σμίλιανιτς απάντησε αρνητικά, ο Σόντερς έχει στείλει μεν υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του αλλά δεν θα προχωρήσει αν δεν ξεκαθαρίσει το τοπίο στα διοικητικά της ΚΑΕ, υπάρχει πάντα στα υπόψη ένας γνωστός Σέρβος πόιντ γκαρντ, ενώ για μπακ απ σέντερ η θέση παίζεται ανάμεσα στους Πασχάλη και Τσιάκο.








TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ