ΑΡΗΣ

Συνέχεια στη συνάντηση με Τσαλδάρη

Συνέχεια στη συνάντηση με Τσαλδάρη
INTIME SPORTS

Το δεύτερο μέρος της συνάντησης του Δημήτρη Τσαλδάρη και του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Γιάννη Δαμιανίδη, θα γίνει το πρωί της Πέμπτης.

Το πρωί της Πέμπτης στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης πρόκειται να λάβει χώρα το δεύτερο μέρος της συνάντησης μεταξύ του Δημήτρη Τσαλδάρη και του Γιάννη Δαμιανίδη.

Ο 31χρονος γκαρντ συναντήθηκε το μεσημέρι για περίπου μία ώρα με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης με τους δυο τους να ανανέωσαν το ραντεβού τους για το πρωί της Πέμπτης.

Σε αυτό ουσιαστικά θα φανεί αν θα βρεθεί λύση στο θέμα που προέκυψε με την καθυστέρηση της εκχώρησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων με ποσό αντίστοιχο του φετινού του συμβολαίου.

Κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα με αποτέλεσμα ο Τσαλδάρης να απουσίασε από την μεσημεριανή προπόνηση της Τετάρτης της οποίας ωστόσο ουσιαστικά ακολούθησε συνολική αποχή των παικτών του Άρη.

Επίσης στην διάρκεια της σημερινής συνάντησης ουσιαστικά ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης έκανε ξεκάθαρο στον 31χρονο διεθνή γκαρντ πως δεν υπάρχει περίπτωση να συζητήσει το ενδεχόμενο λύσης του συμβολαίου του.

Σε μία λογική επιμονής της θέσης του και στο τελευταίο τετ α τετ που είχανε στο Αλεξάνδρειο όταν και είχε προκύψει το φλερτ της Μπιέλα με την ιταλική ομάδα να είχε προχωρήσει και σε κατάθεση πρότασης για δίμηνο συμβόλαιο.

Όσο για το θέμα της αποχής των παικτών του Άρη, όπου μετά από προτροπή του Βαγγέλη Αλεξανδρή για να μην πάει χαμένη η σημερινή μέρα έκαναν μόνοι τους βάρη και σουτ, θα φανεί αύριο αν θα υπάρξει συνέχεια.

Υπενθυμίζεται πως στα λεπτά που ακολούθησαν της σημερινής τους απόφασης υπήρξε ενημέρωση πως θα πληρωθούν μεθαύριο Παρασκευή ή το αργότερο την Δευτέρα.

Κάτι που έχει να κάνει με την εκταμίευση της δόσης του ΟΠΑΠ αλλά και των τηλεοπτικών που έχει εισπραχθεί από τον ΕΣΑΚΕ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ