ΑΡΗΣ

Συνεχίζει με Αλεξανδρή

Συνεχίζει με Αλεξανδρή
INTIME SPORTS

Το ενδεχόμενο διαζύγιο μεταξύ της ΚΑΕ Άρης και του Βαγγέλη Αλεξανδρή δεν υφίσταται πλέον οριστικά από το απόγευμα.

Από το απόγευμα ανήκει στο παρελθόν το ενδεχόμενο διαζύγιο της ΚΑΕ Άρης με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή. Κάτι που ουσιαστικά είχε διαφανεί από την εικόνα του χθεσινού διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ Άρης.

Εξ αρχής ήταν πολύ δύσκολο για την ΚΑΕ Άρης να λύσει το συμβόλαιο του Αλεξανδρή αφού θα έπρεπε αυτό να συνδυαστεί και με την καταβολή της αποζημίωσής του αφού δεν υπήρχε θέμα παραίτησής του Έλληνα τεχνικού.

Μεταξύ άλλων η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης έκανε πράξη σήμερα την επιθυμία του Αλεξανδρή όπως αυτή εκφράστηκε στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο με την έλευση του Τζέρεμι Χαντ αύριο το βράδυ στην Θεσσαλονίκη.

Στην διάρκεια της σημερινής ημέρας μπορεί να μην υπήρξε τελικά νέο διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ Άρης αλλά συνάντηση μεταξύ του προέδρου της Λευτέρη Αρβανίτη με τον Αλεξανδρή πριν από την έναρξη της απογευματινής προπόνησης.

Ουσιαστικά και σύμφωνα και με την επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης αυτό που προκύπτει εκτός από την συνέχιση της μεταξύ τους συνεργασίας είναι το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ηλυσιακό στο Αλεξάνδρειο και η κατάκτηση της νίκης σε αυτό. Μία νίκη που θα είναι και η πρώτη του Άρη στο φετινό πρωτάθλημα.

Όσο δε για τον Χαντ σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και αφού περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις που θα υποβληθεί την Πέμπτη αναμένεται στην συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Άρη. Και κατ΄ επέκταση να κάνει το ντεμπούτο το Σάββατο στο Αλεξάνδρειο κόντρα στον Ηλυσιακό.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ