ΑΡΗΣ

Συνεχίζεται η διάθεση

Συνεχίζεται η διάθεση
Άρης

Με ανακοίνωσή της, η ΚΑΕ Άρης, κάλεσε τους φίλους της ομάδας, να εξαντλήσουν τα εισιτήρια για Μπενετόν

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

" Ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ανακοινώνει ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση κόντρα στην Benetton Treviso που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (18/01) και ώρα 20:45".

" Πρόκειται για μια πολύ σημαντική και συνάμα κρίσιμη αναμέτρηση για την ομάδα μας, αφού με νίκη θα εξασφαλίσει σε μέγιστο βαθμό την πρόκριση της στους «16» της Ευρωλίγκα. Θα πρέπει λοιπόν να δώσετε για μια ακόμη φορά το βροντερό παρών γεμίζοντας ασφυκτικά το Αλεξάνδρειο, προκειμένου ο "Αυτοκράτορας" να κάμψει την αντίσταση και των Πρωταθλητών Ιταλίας προσθέτοντας μια ακόμη νίκη στην φετινή ευρωπαϊκή του πορεία".

Οι τιμές των εισιτηρίων:

Θύρα 1: 20 ευρώ
Θύρα 2-3: 25 ευρώ
Θύρα 4: 20 ευρώ
Θύρα 5-6: 10 ευρώ
Θύρα 7-8-9-10: 20 ευρώ

" Υπάρχουν επίσης και 100 συνολικά παιδικά εισιτήρια των 5 ευρώ για παιδιά από έξι έως δώδεκα ετών. Επειδή όμως σε αγώνες όπως ο συγκεκριμένος, έχει δημιουργηθεί ουκ ολίγες φορές πρόβλημα με φιλάθλους της ομάδας που είχαν αγοράσει εισιτήριο και δεν υπήρχε θέση για να καθίσουν, τονίζεται ότι δεν θα επιτραπεί σε κανέναν γονέα να εισέλθει στο γήπεδο με το παιδί του, εάν δεν έχει παιδικό εισιτήριο στην κατοχή του".

" Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους από την μπουτίκ της ομάδας στο Αλεξάνδρειο (τηλ. 2310 285-811), από τα γραφεία του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (τηλ. 2310 265-600) , τον Α.Σ. ΑΡΗ (Αλκμήνης 69, θύρα επισήμων γηπέδου Κλεάνθης Βικελίδης, τηλ. 2310 305-402), αλλά και τους Σ.Φ. ΑΡΕΩΣ (SUPER 3, Ιερολοχίτες, Κιτρινόμαυροι Ευόσμου)".















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ