ΠΑΟΚ

Συνεπής ο Ουάσινγκτον

Συνεπής ο Ουάσινγκτον
Ουάσινγκτον

Συνεπής με την επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη αποδείχτηκε ο Ντάριους Ουάσινγκτον

Ο Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ, έφτασε στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι του Σαββάτου και συμμετείχε στην απογευματινή προπόνηση της ίδιας ημέρας, όπως και όλοι οι υπόλοιποι του ΠΑΟΚ.
Η ομάδα συνέχισε την προετοιμασία της με την τελευταία προπόνηση της χρονιάς όπως και χθες το πρωί και μετά το σημερινό ρεπό θα επιστρέψει αύριο το πρωί στο παρκέ του PAOK Sports Arena για την πρώτη προπόνηση του 2007.

Από αύριο Τρίτη εξάλλου θα τεθούν σε κυκλοφορία και τα εισιτήρια για τους δύο πρώτους αγώνες του ΠΑΟΚ για το 2007, με την ΑΕΚ που θα γίνει το Σάββατο στις 16:45 και τους Άιφελ Τάουερς την επόμενη Τετάρτη 9 του μήνα στις 20:15.

Εν τω μεταξύ μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης του Σαββάτου οι καλαθοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο, τα μέλη της διοίκησης της ΚΑΕ και όλοι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, εύχονται καλή χρονιά, με υγεία σε όλο τον κόσμο.

Ευχές για το νέο χρόνο, αντάλλαξαν και όλα τα μέλη της ομάδας του ΠΑΟΚ, το βράδυ του Σαββάτου, στη διάρκεια της όμορφης γιορτής που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα VIP του PAOK Sports Arena.






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ