ΜΑΡΟΥΣΙ

Συνεργασία με το "SOS"

Συνεργασία με το "SOS"
Στεργάκος

Τη συνεργασία με τα ίδρυμα "Παιδικά Χωριά SOS" ανακοίνωσε η διοίκηση του Αμαρουσίου

Συγκεκριμένατο ίδρυμα θα προβληθεί από το ερχόμενο παιχνίδι στη φανέλα της ομάδας, αφιλοκερδώς.
"Είναι ιδιαίτερη τιμή για την ομάδα μας που αυτός ο πολύ σημαντικός οργανισμός , μας έδωσε την συγκατάθεσή του ώστε να βάλουμε και εμείς ένα λιθαράκι στην τεράστια συνεισφορά που έχει στη κοινωνία και ειδικότερα στην τρυφερή παιδική ηλικία. Η ευαισθησία μας που εκφράζει και την επιθυμία της οικογένειας Βωβού είναι δεδομένη" τόνισε χαρακτηριστικά ο διευθύνων σύμβουλος Παναγιώτης Αλεξανδρής.

Ήταν το αποκορύφωμα μιας εκδήλωσης που έγινε σε οικογενειακό κλίμα, παρουσία του Δημάρχου κ. Πατούλη ο οποίος έκοψε την πίτα και δεσμεύθηκε ότι θα παρέχει την αμέριστη συμπαράστασή του στην ομάδα, αντιπροσωπείας των Αρχών της πόλης και του Ερασιτέχνη.

Στην διάρκειά της , η ΚΑΕ τίμησε (προσφέροντας πλακέτα και φανέλα με τις υπογραφές των παικτών) με τον τίτλο του "Ιδανικού συμπαίκτη" τους χορηγούς και υποστηρικτές της: Airotel , Netmed, AEGEAN Airlines , Rremix, ΣΙΓΜΑ Μπετόν, Almaco, Manetti ,Τζιβελέκας Catering και NICKAN.

Επίσης με ειδική πλακέτα τίμησε την HONDA θέλοντας να την ευχαριστήσει για την τεράστια συμβολή που είχε τα προηγούμενα χρόνια στην πορεία της ομάδας και δείχνοντας ότι οι δεσμοί με την ομάδα είναι άρρηκτοι και ανθρώπινοι , χωρίς να εξαρτώνται απλά από οικονομικά δεδομένα.

Ξεχωριστή στιγμή ήταν όταν τιμήθηκε για την προσφορά του (με την φανέλα του Αμαρουσίου και τις υπογραφές όλων) ο μέχρι πρότινος τιμ μάνατζερ Ντέϊβιντ Στεργάκος ο οποίος καταχειροκροτήθηκε , ενώ ο ίδιος συγκινημένος ευχήθηκε "καλή δύναμη για την επίτευξη των στόχων , βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων". Σημειωτέον στην εκδήλωση είχε προσκληθεί και ο πρώην προπονητής Λευτέρης Κακιούσης , ο οποίος όμως βρισκόταν στην Θεσσαλονίκη.

Τυχεροί της βραδιάς , αφού πέτυχαν το φλουρί, ήταν από πλευράς των παικτών ο Μαρκ Ντίκελ , ο οποίος μπορεί να έχει λύσει το συμβόλαιό του αλλά παραμένει στην Ελλάδα και αποθεραπεύεται από την εγχείρηση που υποβλήθηκε στην μέση (κέρδισε ένα ακριβό ρολόι), από πλευράς τεχνικού και διοικητικού επιτελείου ο γυμναστής Ανδρέας Γκατζούλης (χρυσό σταυρό) και από πλευράς των προσκεκλημένων ο εκπρόσωπος του Stratos Vassilikos (ρολόι), που ήταν οικοδεσπότης της βραδιάς.










TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ