ΑΡΗΣ

Σύνθημα για το 2-1 από Ηλιάδη

Σύνθημα για το 2-1 από Ηλιάδη
Ηλιάδης

Με καλή ψυχολογία και κόσμο στο πλευρό τους οι παίκτες είναι αποφασισμένοι για το 2-1 επί του Αμαρουσίου

Η χθεσινή νίκη και με τον τρόπο που ήρθε στην παράταση όπως ήταν επόμενο αποκατέστησε την ψυχολογία στο στρατόπεδο του Άρη εν όψει του τρίτου παιχνιδιού της σειράς με το Μαρούσι. Ενός παιχνιδιού όπου οι παίκτες του Γκόρντον Χέρμπερτ θα κληθούν να κάνουν ότι δεν έκαναν το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου. Να αξιοποιήσουν την έδρα τους και να πάρουν την πρόκριση. " Πάμε για το 2-1 και να πάρουμε την πρόκριση", είναι το σύνθημα που έδωσε από χθες το απόγευμα κιόλας ο Σάββας Ηλιάδης με τον αρχηγό του Άρη να επισήμανε για την ισοφάριση επί του Αμαρουσίου στο κλειστό του Αγίου Θωμά, στην οποία έβαλε φαρδιά πλατιά την σφραγίδα του, πως: " Ξέραμε την σημασία του παιχνιδιού όπως και το τι θα σήμαινε για μας ένας πιθανός αποκλεισμός".

"Πολύ απλά αν χάναμε τελείωνε η χρονιά για μας φέτος και με την απόδοσή μας μέσα στο γήπεδο δείξαμε ότι δεν θέλαμε να επιτρέψουμε να συμβεί αυτό. Παίξαμε με πολλή καρδιά και καταφέραμε να πάρουμε αυτό που θέλαμε αν και θα μπορούσαμε να είχαμε φθάσει πιο εύκολα στην νίκη πριν το παιχνίδι οδηγηθεί στην παράταση

".

Από την πλευρά του ο Μπρέισι Ράιτ επισήμανε πως: " Διορθώσαμε το λάθος που κάναμε στο πρώτο παιχνίδι και τώρα πλέον έχουμε ξανά την κατάσταση στα χέρια μας", με τον Αμερικανό γκαρντ να άφησε στην άκρη την καταλυτική δική του απόδοση ειδικά στο τέταρτο δεκάλεπτο όπου κράτησε τον Άρη μέσα στο παιχνίδι λέγοντας: " Σημασία έχει ότι κέρδισε η ομάδα κέρδισε και τώρα πλέον θα πάμε την Πέμπτη στο γήπεδό μας για να τελειώσουμε την δουλειά μας", για να καταλήξει: " Ήταν ένα ματς με μεγάλη πίεση όπου ξέραμε ότι παίζονταν πολλά για μας αλλά δεν νιώθαμε έτοιμοι να φύγουμε από την μέση χωρίς μάχη".

Όσο για τον Βλάντιμιρ Μπόισα τόνισε: " Δεν μπορούσαμε να συμβιβαστούμε με την ιδέα του αποκλεισμού από το Μαρούσι τόσο για την ιστορία του συλλόγου όσο και για την δική μας υστεροφημία και εγωισμό".

"Για αυτό λοιπόν βάλαμε μπροστά την περηφάνια μας και καταφέραμε να πάρουμε αυτό που θέλαμε

", με τον διεθνή Γεωργιανό φόργουορντ να έκανε το δικό του κάλεσμα στους φιλάθλους του Άρη για το παιχνίδι της Πέμπτης: " Τώρα περιμένουμε τους φιλάθλους μας στο γήπεδο την Πέμπτη, για να κάνουμε το 2-1 και να πάρουμε την πρόκριση".



TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ