ΑΡΗΣ

Συντηρητικά ο Τσαλδάρης

Συντηρητικά ο Τσαλδάρης

Ο φόβος υποτροπής στο τραύμα του Τσαλδάρη τον οδηγεί σε συντηρητική προετοιμασία ενόψει Αμαρουσίου.

Η διάταση στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού που έδειξε η μαγνητική τομογραφία που υποβλήθηκε ο Δημήτρης Τσαλδάρης κάνει τον έμπειρο γκαρντ να ακολουθεί σε συντηρητικούς ρυθμούς την προετοιμασία του Άρη εν όψει Αμαρουσίου.

Κάτι που συνέβη και σήμερα όπου ο έμπειρος γκαρντ του Άρη, σε αντίθεση με τους συμπαίκτες του που συνέχισαν την προετοιμασία τους εν όψει του παιχνιδιού της Τετάρτης με το Μαρούσι στο Αλεξάνδρειο στην πρώτη προπόνηση του 2012, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Ατομικό πρόγραμμα αναμένεται να ακολουθήσει ο Τσαλδάρης και αύριο χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τελικά δεν θα είναι στην αποστολή του πρώτου παιχνιδιού του 2012 για τον Άρη και στην διάθεση του Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Ωστόσο ο φόβος της υποτροπής έχει να κάνει με το ότι πρόκειται για το ίδιο πόδι και τραυματισμό με αυτόν που είχε υποστεί στις μέρες που συμμετείχε στην καλοκαιρινή προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Τραυματισμός που σε εκείνο το χρονικό σημείο που ήρθε ουσιαστικά του είχε στερήσει συμβόλαιο με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με αποτέλεσμα στην πορεία να τεθεί στην διάθεση του Αλεξανδρή όπως επιθυμούσε και μάλιστα διακαώς.

Όσο για τον Γιώργο Μπόγρη η απουσία του στο παιχνίδι της Τετάρτης με το Μαρούσι θεωρείται δεδομένη όπως και το άγνωστο την στιγμή αυτή αν θα μπορέσει να δώσει το παρών και στο παιχνίδι που θα ακολουθήσει κόντρα στον ΑΓΟΡ την Κυριακή στο Ρέθυμνο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ