ΑΡΗΣ

Συσπείρωση για την τετράδα

Συσπείρωση για την τετράδα
INTIME SPORTS

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης δείχνει αποφασισμένη μετά την αντίδρασή της για την διαιτησία του παιχνιδιού με τον Κολοσσό Ρόδου να μην μείνει μόνο σε αυτήν. Να υπάρξει παρουσία στην ΚΕΔ την στιγμή που φαίνεται να υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη συσπείρωση στο κυνήγι της πρώτης τετράδας.

Αποφασισμένη δείχνει η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης μετά την αντίδρασή της για την διαιτησία του παιχνιδιού με τον Κολοσσό Ρόδου να μην μείνει μόνο σε αυτήν. Μόνο στην ανακοίνωση που εξέδωσε λίγο μετά την λήξη του.

Στο Αλεξάνδρειο υπάρχει η σκέψη παρουσίας στην επόμενη σύσκεψη της ΚΕΔ για να εκφραστούνε σε αυτήν εκ νέου τα παράπονα που υπάρχουνε για την διαιτησία των Μαγκλογιάννη και Τζαφλέρη.

Μία διαιτησία και μία αντίδραση της ΚΑΕ Άρης που δείχνει να έχει φέρει επιπλέον συσπείρωση για το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στο κυνήγι μιας θέσης στην πρώτη τετράδα. Εξάλλου τα δύο από τα τρία παιχνίδια που απομένουνε στο "Nick Galis Hall" στις έξι τελευταίες αγωνιστικές είναι με τους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Κι όσο για το πρώτο εξ αυτών είναι το Σάββατο με τον Πανιώνιο.

Τα δύο παιχνίδια με τους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό θα γίνουν μετά την διακοπή του πρωταθλήματος κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει ο χρόνος για την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι μετά την χθεσινή επιστροφή της αποστολής του Άρη από την Ρόδο, και όχι το βράδυ του Σαββάτου μετά από το τέλος του παιχνιδιού με τον Κολοσσό στο Βενετόκλειο, η προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Κολοσσό θα ξεκινήσει σήμερα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ