ΤΡΙΚΑΛΑ

Συζητάει με Γαλιώτο

Συζητάει με Γαλιώτο
INTIME SPORTS

Κι αν ο Γιώργος Γεωργάκης καταβάλει τον δικό του αγώνα δρόμου για να προλάβει το μεθαυριανό εντός έδρας παιχνίδι των Τρικάλων με τον ΠΑΟΚ ο Γιώργος Γαλιώτος είναι σε συζητήσεις.

Τον δικό του αγώνα δρόμου καταβάλει ο Γιώργος Γεωργάκης για να προλάβει το μεθαυριανό εντός έδρας παιχνίδι των Τρικάλων με τον ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας σέντερ είχε τραυματιστεί στον ώμο σε προπόνηση της προηγούμενης εβδομάδας με αποτέλεσμα να απουσιάσει από το παιχνίδι που ακολούθησε με τον Κολοσσό στην Ρόδο.

Στην αρχή της εβδομάδας είχε χαρακτηριστεί ως κρίσιμη ημέρα η χθεσινή που θα καθόριζε την παρουσία του Γεωργάκη ή όχι στην αποστολή του Σαββατιάτικου παιχνιδιού. Ένα παιχνίδι που παρά το ότι είμαστε μόλις στην 7η αγωνιστική έχει χαρακτηριστεί ως τελικός στα Τρίκαλα μετά την εντός έδρας ήττα από την Νέα Κηφισιά στην πρεμιέρα και την αναμενόμενη από τον Παναθηναϊκό στην 3η αγωνιστική.

Ο Κώστας Φλεβαράκης είναι επόμενο να θέλει να έχει στην σύνθεσή του τον Γεωργάκη αφού για να πλαισιώσει τους Χρήστο Δεληγιάννη και Ούρος Πέτροβιτς. Παράλληλα στις τάξεις της ομάδας συνεχίζουνε να βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον Γαλιώτο αλλά όλα δείχνουνε πως ο 26χρονος σέντερ με ύψος 2,13μ. δεν θα προλάβει το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Η διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές είναι καθαρά στο οικονομικό κομμάτι δεδομένο ότι υπάρχει αλληλοεκτίμηση μεταξύ του Φλεβαράκη και του Γαλιώτου από την διετή τους συνεργασία στον Ηλυσιακό.

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ