ΑΡΗΣ

Τα εισιτήρια με Μαρούσι

Τα εισιτήρια με Μαρούσι
Κόσμος

Την Τετάρτη ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον δύσκολο αγώνα με το Μαρούσι

Στην ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρεται: " Η παρουσία σας στο γήπεδο είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη και με τον δικό σας παλμό βοηθήστε μέσα σε κόσμια πλαίσια την αγαπημένη μας ομάδα να φτάσει σε μια ακόμη νίκη και να παραμείνει αήττητη στο Αλεξάνδρειο".

"Στόχος όλων μας πρέπει να είναι η εικόνα ενός γεμάτου γηπέδου σε κάθε εντός έδρας αναμέτρηση του Άρη μας, γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο ο δρόμος προς την επιτυχία μπορεί να γίνει εφικτός. Η Διοίκηση της ΚΑΕ κινούμενη μάλιστα προς αυτήν την κατεύθυνση όρισε τις ίδιες προσιτές τιμές στα εισιτήρια και για τον συγκεκριμένο αγώνα, με σκοπό να διευκολύνει την προσέλευση όλων των φιλάθλων της ομάδας στο Αλεξάνδρειο".

"Σας περιμένουμε λοιπόν το Σάββατο στο γήπεδο για να δώσετε την δική σας 'μάχη' στην κερκίδα βοηθώντας τους παίκτες του Αντρέα Ματσόν να φτάσουν στη νίκη".

"Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους από τα γραφεία της ΚΑΕ που στεγάζονται στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (Γρ. Λαμπράκη 2, τηλ. 2310 265 600), τον Α.Σ. Άρη (Αλκμήνης 69, εκεί όπου βρίσκεται η θύρα των επισήμων στο Κλεάνθης Βικελίδης, τηλ. 2310 305-402), τους Συνδέσμους Φίλων Άρη (SUPER 3, Ιερολοχίτες και Κιτρινόμαυροι Ευόσμου), αλλά και το Σάββατο (01/11) από τα εκδοτήρια του γηπέδου





".

Οι τιμές των εισιτηρίων
Θύρα 1: 15 ευρώ
Θύρα 2-3: 15 ευρώ (εκτός των διακεκριμένων θέσεων)
Θύρα 4: 15 ευρώ
Θύρα 5-6-7-8-9-10: 10 ευρώ

Υπάρχουν επίσης και παιδικά εισιτήρια των 5 ευρώ για παιδιά από έξι έως δώδεκα ετών.







TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ