ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα λάθη... απαγορεύονται

Τα λάθη... απαγορεύονται
ομπραντοβιτς

Στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού επιστρέφουν οι πράσινοι αύριο που πρέπει να προετοιμαστούν κατάλληλα για το πρόγραμμα φωτιά που τους περιμένει.

Είναι πολλές φορές που οι πράσινοι τις τελευταίες μέρες σε όλες τις δηλώσεις του, ή στις... εορταστικές συνεντεύξεις που έδωσαν στο σύνολο του Τύπου, τόνισαν πως ο Παναθηναϊκός θα είναι έτοιμος όταν πρέπει.
Αυτό το... "όταν πρέπει" θα αρχίσει να φαίνεται στις επόμενες μέρες και όσο και αν ακούγεται παράξενο, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς από σήμερα καλείται να αρχίσει ένα ιδιότυπο στυλ προετοιμασίας για να παρουσιαστεί 100% έτοιμη η ομάδα του στο τέλος του μήνα και μετά, όπου κάθε παιχνίδι θα μοιάζει περισσότερο με τελικό.

Μπορεί κανείς να μην ξέρει αν το πρωτάθλημα της Α1 θα συνεχιστεί όπως έχει οριστεί το πρόγραμμα του, μιας και αύριο περιμένουμε τις επίσημες τοποθετήσεις των Ελλήνων παικτών, αλλά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ξέρει πως έχει μπροστά του ένα μήνα για να διορθώσει όλα τα κακώς κείμενα της ομάδας του.

Από τις 20 του Γενάρη και μετά... τα λάθη απαγορεύονται. Και αν η πρόκριση επί του Ηρακλή, σε αγώνα που θα γίνει εκείνη την ημέρα, στη συνέχεια υπάρχουν ματς όπου τίποτα δεν είναι δεδομένο. Στο Τορ-16 που ξεκινάει στο τέλος του μήνα ο Παναθηναϊκός προφανώς θα ξεκινήσει από το δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας, που σημαίνει ότι θα πρέπει να κερδίσει μία εκ των Μπαρτσελόνα και Ταουγκρές ή ΤΣΣΚΑ για να πάρει την πρώτη θέση και να μην πάει στους "8" με μειονέκτημα έδρας.

Στο ελληνικό πρωτάθλημα τα δύσκολα ξεκινάνε από τις 3 του Γενάρη (αν τελικά γίνει η αγωνιστική), στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Αλλά στη συνέχεια έρχονται αρκετές επικίνδυνες αποστολές, με την ΑΕΚ στο Ελληνικό (16/1), με τον Πανελλήνιο στην Κυψέλη (6/2) και με το Μαρούσι στον Άγιο Θωμά (16/2) πριν φτάσουμε στο ματς με τον ΟΣΦΠ στο ΟΑΚΑ που θα κρίνει όπως όλα δείχνουν την πρώτη θέση.

Ο Ζοτς έχει κάνει τα πλάνα του, ξέρει τι πρέπει να αλλάξει στην ομάδα και από αύριο που οι πράσινοι θα αρχίσουν την προετοιμασία τους... πολλά αναμένεται να αλλάξουν.








TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ