ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα λόγια δίνουν θέση στα έργα

Τα λόγια δίνουν θέση στα έργα
ομαδικη παγκος INTIME SPORTS

"Δεν είναι ώρα για λόγια" τόνισε ο Γιώργος Πρίντεζης. Διαρκής στήριξη από τους Αγγελόπουλους

Ελάχιστα λόγια, σκληρή προπόνηση και συγκεκριμένη φιλοσοφία. Αυτά είναι τα στοιχεία με τα οποία προετοιμάστηκε ο Ολυμπιακός τις δύο τελευταίες ημέρες για το δεύτερο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Οι ερυθρόλευκοι εντόπισαν τα λάθη που έγιναν στον πρώτο τελικό και είναι αποφασισμένοι να μην τα επαναλάβουν, ακόμη και στο κατάμεστο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων που θα έχει 18.000 πράσινους φιλάθλους.
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης βλέπει τους παίκτες του να έχουν αφήσει πίσω τους το ψυχολογικό σοκ της ήττας και της απώλειας του πλεονέκτηματος έδρας και παρατηρεί, ότι άπαντες σκέφτονται πως έχει κι άλλα ματς η σειρά, αλλά με λόγια και δηλώσεις δεν γίνεται δουλειά. Το μόνο που μπορούν και πρέπει να κάνουν, είναι να παίξουν μπάσκετ, όπως έκαναν το τελευταίο διάστημα πριν τον πρώτο τελικό και να αποδείξουν ότι το παιχνίδι στο ΣΕΦ ήταν μια κακή παρένθεση, ειδικά στον τομέα της επίθεσης, όπου ο Ολυμπιακός έπιασε πολύ χαμηλή απόδοση και φάνηκε στους 67 πόντους που σημείωσε.

Αφοσιωμένοι στην ΚΑΕ οι Αγγελόπουλοι

Η εικόνα με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να κάνουν ντου στον αγωνιστικό χώρο του ΣΕΦ, αλλά και αυτή με τα αντικείμενα που έπεφταν κατά λάθος κοντά στον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο (καθόταν πίσω από την μπασκέτα όπου έκανε επίθεση ο Ολυμπιακός στο πρώτο μέρος) προκάλεσαν απογοήτευση στον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο την προηγούμενη Πέμπτη.

Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός σηκώθηκε και έφυγε από τη θέση που έχει φέτος δίπλα στο παρκέ, μη θέλοντας να είναι μέσα στο όλο σκηνικό που δημιουργήθηκε. Όμως, οι δύο ισχυροί άνδρες της ομάδας παραμένουν κοντά στους παίκτες αυτές τις ημέρες, τους στηρίζουν, ενώ και μετά το πρώτο ματς, βρέθηκαν στα αποδυτήρια των ερυθρολεύκων για να μιλήσουν στους παίκτες.

Στον κόσμο της ομάδας, υπάρχει η αμφιβολία για το αν θα... αντέξουν μια ακόμη ενδεχόμενη χρονιά χωρίς τίτλο και κατά πόσο θα παραμείνουν "ενεργοί" και "ζεστοί" απέναντι στην ομάδα, αλλά ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν έχουν καμία διάθεση να μειώσουν ούτε στο ελάχιστο την αφοσιώσή τους στην ΚΑΕ και μόνο σε αυτήν.

Πρίντεζης: "Δεν είναι στιγμή για να μιλάμε..."

Στο επίσημο site του ΕΣΑΚΕ μίλησε ο Γιώργος Πρίντεζης για το δεύτερο τελικό με τον Παναθηναϊκό, αρνούμενος να κάνει μεγάλες και πολύπλοκες δηλώσεις: " Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να πούμε και δεν είναι της στιγμής να κάνουμε αναλύσεις. Εμείς χάσαμε το πλεονέκτημα έδρας κι εμείς θα πρέπει να το κερδίσουμε ξανά, δίνοντας ότι έχουμε. Δε χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο. Πάμε στο ΟΑΚΑ για να κερδίσουμε, αλλά θα πρέπει μέσα στο παρκέ να το δείξουμε και όχι στα λόγια".

Οι διαιτητές της αναμέτρησης

Στο δεύτερο τελικό θα σφυρίξουν οι Κουκουλεκίδης, Μουζάκης και Κορομηλάς. Στο μεταξύ, η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει έτοιμη την απολογία της για το πρωί της Δευτέρας, όπου αναμένεται να τιμωρηθεί η ομάδα για τα όσα έγιναν στο ΣΕΦ στο πρώτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Όπως και να 'χει, όμως, στο τρίτο ματς ο Ολυμπιακός θα παίξει με τον κόσμο στο πλευρό του.

Χωρίς νίκη στο ΟΑΚΑ...

Από το Φεβρουάριο του 2007 και το διπλό που είχε πετύχει ο Ολυμπιακός με προπονητή τον Πίνι Γκέρσον, οι ερυθρόλευκοι μετράνε οκτώ συνεχόμενες ήττες από τον Παναθηναϊκό σε πλέι οφ και κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ