ΑΡΗΣ

Τα μεσάνυχτα ο Τάκερ

Τα μεσάνυχτα ο Τάκερ

Καθυστερημένη άφιξη για τον Πι Τζέι Τάκερ ο οποίος έχασε την πτήση του από τη Ρώμη και αναμένεται στη Θεσσαλονίκη λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Με καθυστέρηση πρόκειται να φθάσει στην Θεσσαλονίκη ο Πι Τζέι Τάκερ για λογαριασμό του Άρη.

Αιτία; Το γεγονός ότι ο Αμερικανός σμολ φόργουορντ έχασε την πτήση από την Ρώμη με την οποία θα ολοκληρωνόταν το υπερατλαντικό του ταξίδι στις 12:00 το πρωί.

Εξέλιξη που έφερε τον Τάκερ αγκυροβολημένο στην πρωτεύουσα της Ιταλίας μέχρι αργά το βράδυ όταν είναι να πάρει την επόμενη πτήση που είναι προγραμματισμένη να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» της Θεσσαλονίκης στις 0:10.

Η άφιξη του Τάκερ λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα έχει σαν αποτέλεσμα πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα ξεκούρασης πριν τεθεί στην διάθεση του Σαρόν Ντρούκερ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι μετά το σημερινό ρεπό η προετοιμασία του Άρη πρόκειται να συνεχιστεί και πάλι αύριο με την τελευταία μέρα παραμονής στην Θεσσαλονίκη πριν την αναχώρηση για την Ιταλία με προορισμό το Μπόρμιο της Ιταλίας.

Εκεί όπου η αποστολή της ομάδας της Θεσσαλονίκης πρόκειται να παραμείνει μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου δίνοντας τέσσερα δυνατά φιλικά στα πλαίσια του μονταρίσματός της εν όψει των υποχρεώσεών της που ξεκινάνε στις 22 του μήνα για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Κι όσο για τα μεταγραφικά; Ο Φάνης Κουμπούρας που συνεχίζει να μετέχει στο πρόγραμμα της προετοιμασίας του Άρη από την στιγμή που θα λύσει το συμβόλαιό του με το Μαρούσι αναμένεται να υπογράψει το νέο ενώ κάτι ανάλογο θα γίνει και στην περίπτωση του Κώστα Χαραλαμπίδη με αυτό που τον δένει με τον Πανελλήνιο.

Την ίδια ώρα ο Ντρούκερ συνεχίζει την αναζήτηση ενός ακόμη κοινοτικού γκαρντ αλλά και πιθανότατα για παν ενδεχόμενο εξετάζει πάντα και το τι υπάρχει στην ίδια αγορά για την θέση του σέντερ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ