EUROLEAGUE

"Tα παιδιά νικάνε" στο Βερολίνο

"Tα παιδιά νικάνε" στο Βερολίνο
Διαμαντίδης-Παπαλουκάς

Οι Θοδωρής Παπαλουκάς και Δημήτρης Διαμαντίδης συνεχίζουν την εκστρατεία "Τα παιδιά νικάνε" και στο Βερολίνο

Όπως ανακοίνωσε την Τρίτη η WIND κάθε πόντος του Θοδωρή και του Δημήτρη στο Βερολίνο (και όχι κάθε καλάθι όπως ισχύει για το ελληνικό Πρωτάθλημα) θα αντιστοιχεί σε 100€.
Η ανακοίνωση της εταιρίας ανέφερε: " Να θυμίσουμε ότι η πρωτοβουλία "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΙΚΑΝΕ" ανήκει στη WIND Ελλάς και υλοποιείται με την υποστήριξη των δύο κορυφαίων Ελλήνων αθλητών, του Δημήτρη και του Θοδωρή όπου για κάθε καλάθι τους (τρίποντο-δίποντο ή βολή) στο Ελληνικό Πρωτάθλημα την αγωνιστική περίοδο 2008-2009 η WIND προσφέρει 100€. Μέχρι σήμερα οι δύο παίκτες έχουν ευστοχήσει σε περισσότερα από 170 καλάθια συγκεντρώνοντας έτσι περισσότερα από 17.000€".

"Οι δύο μπασκετμπολίστες φέτος παίζουν και βάζουν καλάθια έχοντας ως στόχο όχι μόνο τη νίκη στο παιχνίδι αλλά και στη ζωή αφού με κάθε καλάθι τους θα συγκεντρώνουν χρήματα για τους σκοπούς δύο κοινωφελών ιδρυμάτων που οι ίδιοι επέλεξαν: το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας στον Πειραιά, εκεί που χτυπά η καρδιά του Ολυμπιακού, και το Νομαρχιακό Σύλλογο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Καστοριάς που βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του Δημήτρη".

"Η εξαιρετική πορεία των παικτών στο ελληνικό πρωτάθλημα, η επιτυχία των ομάδων τους να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Βερολίνο αλλά και η αγάπη με την οποία όλοι έχουν αγκαλιάσει την εκστρατεία "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΙΚΑΝΕ" είναι η αιτία που η WIND Ελλάς μαζί με το Θοδωρή και το Δημήτρη αποφάσισαν να την επεκτείνουν και στους αγώνες στο Βερολίνο και μάλιστα προσφέροντας 100€ όχι για κάθε καλάθι αλλά για κάθε πόντο τους



"!

Ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας της WIND, Γιώργος Τσαπρούνης, δήλωσε: " Πραγματικά είναι πολύ μεγάλη επιτυχία για τη χώρα μας να έχει διπλή εκπροσώπηση στο Final Four αλλά και μεγάλη χαρά για τη WIND που στηρίζει τους 2 κορυφαίους εκπροσώπους των ελληνικών ομάδων. Με αφορμή τη σπουδαία πρόκριση των ομάδων μας, επεκτείνουμε και ενισχύουμε ακόμα περισσότερο την εκστρατεία ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΙΚΑΝΕ και η αγάπη κερδίζει πόντους για τα παιδιά και στο Βερολίνο. Ελπίζουμε νικητής να βγει το ελληνικό μπάσκετ, να επικρατήσει σύνεση και ηρεμία στο γήπεδο και το τρόπαιο να έρθει σε ελληνικά χέρια".
Από την πλευρά του ο Δημήτρης Διαμαντίδης τόνισε: " Χαίρομαι ιδιαίτερα που η πρόκριση της ομάδας μου στο Final Four γίνεται αφορμή για επέκταση της καμπάνια "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΙΚΑΝΕ" και στο Βερολίνο. Ελπίζω οι πόντοι που θα βάλω να είναι αρκετοί ώστε να συγκεντρώσω όσα περισσότερα χρήματα μπορώ για τους ανθρώπους της πόλης μου που έχουν ανάγκη αλλά και να βοηθήσω την ομάδα μου να κατακτήσει το πολυπόθητο τρόπαιο".

Όσο για τον Θοδωρή Παπαλουκά εξήγησε: " Ελπίζω η συμμετοχή μου στους αγώνες στο Βερολίνο να είναι ιδιαίτερα αποδοτική τόσο για την εκστρατεία "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΙΚΑΝΕ" της WIND και το Χατζηκυριάκειο όσο και για την ομάδα μου. Θα δώσω τον καλύτερό μου αυτό και εύχομαι και οι έλληνες φίλαθλοι να στηρίξουν με τη συμπεριφορά της την προσπάθειά μας".

Eπικοινωνία μέσω του blog
Η ανακοίνωση της WIND συνέχισε: " Το διάστημα των αγώνων στο Βερολίνο ο Θοδωρής και ο Δημήτρης θα επικοινωνούν μαζί σας καθημερινά σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις μέσα από το προσωπικό τους blog στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://papaloukas-diamantidis-blog.wind.com.gr ενώ από εκεί μπορείτε επίσης να ενημερώνεστε αναλυτικά για το ποσό που συγκεντρώνεται για κάθε ίδρυμα μετά από κάθε παιχνίδι".

"Η καμπάνια της WIND "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΙΚΑΝΕ" υλοποιείται στο πλαίσιο της στρατηγικής Κοινωνικής Ευθύνης "Στην Πράξη". Η εταιρεία, άλλοτε με μικρές και άλλοτε με μεγαλύτερες ενέργειες στηρίζει "Στην Πράξη" ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και κυρίως τα παιδιά, σε όλη την Ελλάδα. Μεταξύ άλλων υποστηρίζει το έργο της ΕΛΕΠΑΠ, του Λύρειου Παιδικού Ιδρύματος, του Συνδέσμου Θεραπευτικής Ιππασίας Ελλάδας, το Χαμόγελο του Παιδιού και άλλων ιδρυμάτων

".

Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας
Ιδρύθηκε το 1889 με σκοπό την περίθαλψη ορφανών και άπορων κοριτσιών της Ελλάδας. Σήμερα φιλοξενεί 90 κορίτσια 6 - 25 ετών προερχόμενα από οικογένειες με διάφορα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα προσφέροντας εκτός από στέγη, φροντίδα και συναισθηματική υποστήριξη, εξαιρετικές εκπαιδευτικές δυνατότητες και ό,τι χρειάζεται για να μεγαλώσουν και να ενταχθούν ομαλά στην κοινωνία ή στην οικογένειά τους ή σε ανάδοχη οικογένεια. Το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα δεν χρήζει καμίας κρατικής επιχορήγησης και χρηματοδοτείται αποκλειστικά από την περιουσία του ιδρυτή και από δωρεές.

Νομαρχιακός Σύλλογος Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Καστοριάς
Ιδρύθηκε το 1997 από οικογένειες ανθρώπων με Ειδικές Ανάγκες, κατοίκων της Καστοριάς. Απαριθμεί 558 μέλη όλων των ηλικιακών ομάδων, κυρίως παιδιά. Σκοπός του Συλλόγου είναι η υποστήριξη των μελών του για την ομαλή διαβίωσή τους με την παροχή δωρεάν υπηρεσιών φυσιοθεραπείας και λογο-θεραπείας καθώς και μεταφοράς και φύλαξης. Η χρηματοδότησή τους βασίζεται αποκλειστικά στις εισφορές των μελών του και σε σπάνιες περιπτώσεις χορηγίας από άλλους φορείς.














TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ