ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Παράπονα Καζλάουσκας για την άμυνα

Παράπονα Καζλάουσκας για την άμυνα

Ο Γιόνας Καζλάουσκας αναφέρθηκε στα αμυντικά προβλήματα που αντιμετώπισε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο παιχνίδι με την Λοκομοτίβ Κούμπαν

Ο Λιθουανός προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Γιόνας Καζλάουσκας μίλησε για την κακή απόδοση της ομάδας του στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Λοκομοτίβ Κούμπαν, ενώ παράλληλα επαίνεσε την προσπάθεια των παικτών όταν αυτοί ομαδικά.

"Ήμασταν προετοιμασμένοι για ένα δύσκολο παιχνίδι και πήγε όπως ακριβώς το περιμέναμε. Οι αντίπαλοί μας ήταν καλά προετοιμασμένοι όχι μόνο γιατί είδαν πολλά βίντεο από τους αγώνες μας αλλά και γιατί θυμήθηκαν το παιχνίδι μας κατά την περίοδο της προετοιμασίας", τόνισε ο Γιόνας Καζλάουσκας και συνέχισε:

"Ξεκινήσαμε αργά, παίξαμε άσχημα στην πρώτη περίοδο, ειδικά στην άμυνα και δεν είχαμε ρυθμό στην επίθεση. Αφήσαμε τη Λοκομοτίβ Κούμπαν να πάρουν πάρα πολλά ριμπάουντ κι έτσι έπρεπε να αμυνθούμε 13 φορές περισσόρερες.

Όπως είπα στους παίκτες μου, κάποια στιγμή αρχίσαμε να παίζουμε πιο έξυπνα και ομαδικά ξεχνώντας την ατομική μας απόδοση. Όταν αρχίσαμε να μαρκάρουμε καλύτερα, όλα άλλαξαν...".

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ