ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα παράπονα του Ομπράντοβιτς

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν έμεινε ευχαριστημένος από την άμυνα των παικτών του κόντρα στον Απόλλωνα

"Είχαμε δύο διαφορετικά ημίχρονα. Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος από την άμυνα που παίξαμε σήμερα. Παρά το γεγονός ότι ο Απόλλωνας δεν σκόραρε πολλούς πόντους εμείς από την πλευρά μας δεν είχαμε ούτε θέληση, ούτε ενέργεια.

Στο β’ μέρος βελτιωθήκαμε αισθητά και ήμασταν πολύ καλύτεροι στο συγκεκριμένο κομμάτι. Αναμφίβολα αυτός είναι ο δρόμος και το παράδειγμα για το πώς θα πρέπει να παίζουμε σε κάθε αγώνα.

Είχαμε δύο βασικά προβλήματα. Την κίνηση της μπάλας, αλλά και την ταχύτητα μας. Πάνω σε αυτά τα κομμάτια δουλεύουμε και θα γίνουμε καλύτεροι. Πάντως πρέπει να τονίσουμε ότι και ο Απόλλωνας αγωνίστηκε πολύ καλά αν και ήταν χωρίς τους δύο Αμερικάνους. Εύχομαι στον προπονητή να βρει τους παίκτες που θέλει"



.

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος πρόσθεσε: "Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για την εικόνα που έδειξε. Από εμάς δεν μπήκαν τα σουτ αλλά δεν είχαμε και την απαιτούμενη ενέργεια Δεν μπορείς να τα βάζεις όλα. Στην άμυνα δεν ήμασταν δυνατοί αλλά στην επανάληψη αγωνιστήκαμε καλύτερα, πιέσαμε και βγάλαμε εύκολα καλάθια".


Όσο για τον Ίβιτσα Μπούρσιτς; "Ο νικητής δεν αμφισβητήθηκε σε κανένα σημείο του μας. Παρ’ όλα αυτά είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών μου. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλουμε ενίσχυση. Καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό στις υποχρεώσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη" δήλωσε ο Κροάτης τεχνικός.

Τέλος ο Κώστας Πασχάλης συμπλήρωσε: "Συγκριτικά με τα προηγούμενα αποτελέσματα ήμασταν ένας αξιόλογος αντίπαλος για τον Παναθηναϊκό. Είμαι χαρούμενος γιατί πλέον ήμαστε ομάδα με χαρακτήρα και αρχές. Με την έλευση των δύο Αμερικάνων θα γίνουμε πολύ καλύτεροι και έχουμε κάθε λόγο να ήμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον της ομάδας μας".

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κώστας Τσαρτσαρής χρειάστηκε να κάνει δύο ράμματα στο φρύδι μετά την αγκωνιά που δέχτηκε.






TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ