ΤΡΙΚΑΛΑ

Τα Τρίκαλα τα βρήκαν με τον Μουρ

Τα Τρίκαλα τα βρήκαν με τον Μουρ
Μουρ

Ο Κώστας Φλεβαράκης είδε στο πρόσωπο του Κάμερον Μουρ τον αντικαταστάτη του Τζάστιν Τιγκ στο ρόστερ των Τρικάλων για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Ο Κάμερον Μουρ αποτελεί τον αντικαταστάτη του Τζάστιν Τιγκ στο ρόστερ των Τρικάλων για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ με τον Κώστα Φλεβαράκη να αναμένει την άφιξή του.

Επιθυμία του τεχνικού της θεσσαλικής ομάδας είναι να έχει τον 25χρονο Αμερικανό σέντερ και απόφοιτο του UAB το συντομότερο δυνατό στη διάθεσή του και πολύ περισσότερο για το εντός έδρας Σαββατιάτικο (30/1, 17:00) παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ο Φλεβαράκης έδειξε ιδιαίτερα προβληματισμένος με την εικόνα της ομάδας του στο τελευταίο παιχνίδι της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Το εκτός έδρας του περασμένου Σαββάτου στο κλειστό της Καλαμίτσας της Καβάλας. Για αυτό και επιθυμούσε άμεσα την απόκτηση ενός σέντερ όπως και έγινε.

Η θεσσαλική ΚΑΕ τα έχει βρει σε όλα με τον 25χρονο σέντερ με ύψος 2.08μ. με μοναδικό του ερωτηματικό τη στιγμή αυτή να είναι η αγωνιστική του παρουσία. Κι αυτό γιατί φέρεται να έχει να αγωνιστεί σε παιχνίδι από τον περασμένο Απρίλιο και πιο συγκεκριμένα από τις 12 Απριλίου του 2014.

Ο Μουρ αποφοίτησε το 2012 από το κολέγιο του UAB και αμέσως πήρε το βάπτισμα του πυρός αγωνιζόμενος στην Ευρώπη στην Ουκρανία με τη φανέλα της Φέρο την αγωνιστική περίοδο που ακολούθησε 2012-2013. Την επόμενη 2013-2014 μετακόμισε στην Ιταλία όπου με τη φανέλα της Καζέρτα σε 11 παιχνίδια είχε κατά μέσο όρο 14 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Κι όσο για την περσινή 2014-2015 την ξεκίνησε στηνΙταλίαμε τη φανέλα τηςΒενέτσια όπου σε 10 παιχνίδια μέχρι τον Δεκέμβριο είχε κατά μέσο όρο 4,7 πόντους και 3,8 ριμπάουντ και την ολοκλήρωσε αγωνιζόμενος στηD-Leagueμε τουςΜπέικερσφιελντΤζαμ όπου σε 11 παιχνίδια είχε κατά μέσο 3 πόντους και 3,3 ριμπάουντ.

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ