ΑΡΗΣ

Τα τυπικά για Σλούκα

Τα τυπικά για Σλούκα
Ντρούκερ

Θέμα χρόνου είναι πλέον η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης για την απόκτηση του Κώστα Σλούκα με την μορφή δανεισμού από την ΚΑΕ Ολυμπιακός μετά από την συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο τεχνικός του Άρη, Σαρόν Ντρούκερ, όταν ρωτήθηκε όμως σχετικά μετά το τέλος της απογευματινής και τελευταίας προπόνησης της ομάδας της Θεσσαλονίκης δεν θέλησε να σχολιάσει την σημερινή εξέλιξη.

" Σήμερα και αύριο όλοι στην ομάδα είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στο αυριανό παιχνίδι με την Ακαντέμικ ώστε να εξασφαλίσουμε την πρόκρισή μας στους ομίλους του Eurocup. Από την στιγμή που θα τελειώσει το αυριανό παιχνίδι και έχοντας πετύχει τον στόχο μας θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα", σχολίασε ο Ισραηλινός τεχνικός του Άρη.

Για το αγωνιστικό κομμάτι του αυριανού επαναληπτικού στο Αλεξάνδρειο για την πρόκριση στους ομίλους του Eurocup ο Ντρούκερ είπε: " Πιστεύω ότι το πιο σημαντικό θα είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος του παιχνιδιού και να αποδώσουμε το 100% μας σε άμυνα και επίθεση.

Η Ακαντέμικ είναι μία πολύ καλή ομάδα και έμπειρη και δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει άλλα όπλα από ότι στο πρώτο παιχνίδι στην Σόφια για να μας αντιμετωπίσει. Για αυτό και εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι όπως και πιστεύω πως θα είμαστε.

Προσωπικά δεν φοβάμαι τίποτα. Αυτό που θέλω είναι να παίξουμε σαν ομάδα και να παρουσιαστούμε όπως είπα και νωρίτερα συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού".

Χατζηβρέττας: " Να ξεχάσουμε το πρώτο παιχνίδι"

" Είναι το δεύτερο παιχνίδι και είναι πάρα πολύ σημαντικό", τόνισε από την πλευρά του ο Νίκος Χατζηβρέττας με τον αρχηγό του Άρη να πρόσθεσε: " Το πρώτο παιχνίδι ήταν λίγο περίεργο όπου στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιαστήκαμε πιο έτοιμοι.

Θα πρέπει όμως να το ξεχάσουμε, παίζουμε στην έδρα μας με μοναδικό στόχο την νίκη πρόκριση έχοντας την συμπαράσταση του κόσμου μας. Δεν θα πρέπει να μας ξεγελάει το πρώτο παιχνίδι ότι το κερδίσαμε γιατί είμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν και υπάρχουν εκπλήξεις.

Στόχος μας θα είναι να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας βάζοντας ταχύτητα στο παιχνίδι μας που μας δίνει ώθηση και εδικά μέσα στην έδρα μας. Η ομάδα όπως και όλες δεν είναι έτοιμη και πιστεύω ότι θα γίνουμε καλύτεροι".

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι του Άρη; Η σημερινή απογευματινή και τελευταία ουσιαστικά προπόνηση για την ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν επεφύλαξε κάποια έκπληξη για το σύνολο του Ντρούκερ που με εξαίρεση τον τραυματία Βεργίνη έχει όλους τους άλλους παίκτες του στην διάθεσή του".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ