ΑΡΗΣ

Τα βρήκε με Γκόρντον ο Άρης

Τα βρήκε με Γκόρντον ο Άρης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά από ένα εξάμηνο στο "περίμενε", ο Τζαμόν Γκόρντον είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση για λογαριασμό του Άρη. Υπάρχει συμφωνία των δύο πλευρών, με τον παίκτη να προαναγγέλλει τον ερχομό του στην Ευρώπη.

Το γεγονός πως ο Τζαμόντ Γκόρντον βρίσκεται στην κορυφή των "θέλω" του Δημήτρη Πρίφτη για την ενίσχυση της περιφέρειας του Άρη είναι γνωστό εδώ και αρκετές ημέρες. Αυτό που προέκυψε εσχάτως ως είδηση είναι η προφορική συμφωνία που υπάρχει ανάμεσα στον παίκτη και τη διοίκηση των "κιτρίνων" για συμβόλαιο εξάμηνης διάρκειας.

Ο πρώην των Ολυμπιακού και Αμαρουσίου απείχε από τη δράση εδώ και μερικούς μήνες λόγω επέμβασης που έκανε στο χέρι. Πλέον όμως είναι σε θέση να επιστρέψει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς, με τον Άρη να εκμεταλλεύεται το γεγονός και να εκδηλώνει άμεσα το ενδιαφέρον του για εκείνον. Μετά από μερικές ημέρες διαπραγματεύσεων και... στρατηγικών κινήσεων των "κιτρίνων", η συμφωνία επήλθε, κι ο παίκτης είναι έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο για λογαριασμό της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη.

Το ταξίδι του στην Ευρώπη προανήγγειλε άλλωστε ο ίδιος, στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook. Ο 32χρονος πλεϊμέικερ αναμένεται να είναι στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες για να μπει... στο κλίμα και να είναι ετοιμοπόλεμος για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Τα βρήκε με Γκόρντον ο Άρης

Θυμίζουμε πως στο παρελθόν έχει αγωνιστεί -πέρα από Ολυμπιακό και Μαρούσι- σε Αντάλια (2007-'08), Κολωνία (2008-'09), Σπλιτ (2009), Γαλατάσαραϊ (2011-'12), Αναντολού Εφές (2012-'14) και Νταρουσάφακα (2014-'16).

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ