ΑΡΗΣ

Τάκερ: "Δυνατά και με πάθος"

Τάκερ: "Δυνατά και με πάθος"
Ομαδική

Αποφασισμένοι οι παίκτες του Άρη υπό τις οδηγίες του Σαρόν Ντρούκερ δείχνουν έτοιμοι το απόγευμα να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Eurocup στο πρώτο ραντεβού με την Λουκόιλ Ακαντέμικ στην Σόφια της Βουλγαρίας (29/09, 18:00, Eurosport 2).

Ο Ισραηλινός τεχνικός του Άρη είχε φροντίσει τόσο στην τοποθέτησή του να δώσει το δικό του στίγμα για τον στόχο του συνόλου του εν όψει του επαναληπτικού της επόμενης Τετάρτης στο Αλεξάνδρειο.

Ο Αμερικανός σμολ φόργουορντ του Άρη, Πι Τζέι Τάκερ, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης για την σημερινή πρώτα αναμέτρηση κόντρα στην Λουκόιλ Ακαντέμικ και τόνισε: " Θα είναι ένας δυνατός αγώνας.

Οι συμπαίκτες μου κι εγώ γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι με τη Λουκόιλ και θα παλέψουμε ώστε να πάρουμε τη νίκη", για να συνεχίσει: " Είμαστε μια ομάδα που απαρτίζεται από νέα παιδιά. Πριν από λίγες μέρες είχαμε δυο νέες προσθήκες παικτών.

Ο Δημήτρης (Βεργίνης) τραυματίστηκε στον πρώτο του αγώνα και του ευχόμαστε περαστικά. Είμαστε όλοι δίπλα του και τον περιμένουμε να επιστρέψει κοντά μας. Όλο αυτό το διάστημα ταλαιπωρούμαστε συνεχώς από τραυματισμούς. Το θετικό είναι ότι ο Πιέρ (Πιρς) και ο Γάϊος (Σκορδίλης) επέστρεψαν και θα μας βοηθήσουν".

Ο Αμερικανός φόργουορντ του Άρη κατέληξε λέγοντας: " Η Ακαντέμικ είναι μια καλή ομάδα. Έχει καλούς παίκτες και το πλεονέκτημα αύριο είναι ότι παίζει στην έδρα της. Εμείς θα παίξουμε δυνατά, με πάθος ώστε να πετύχουμε το στόχο μας".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ