ΑΡΗΣ

Τάκερ: "Παίρνουμε αυτό που θέλουμε"

Τάκερ: "Παίρνουμε αυτό που θέλουμε"
Τάκερ INTIME SPORTS

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Πι Τζέι Τάκερ στάθηκε στην χθεσινή νίκη του Άρη επί της κροατικής Τσεντεβίτα στο Αλεξάνδρειο για την 4η αγωνιστική της Α΄ φάσης των ομίλων του Eurocup και δήλωσε ενθουσιασμένος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ στην συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΡΗΣ FM 92,8 αναφέρθηκε τόσο στα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ομάδα της Θεσσαλονίκης αλλά και στον φίλο του και συμπαίκτη του Μπόμπι Μπράουν.

Ο Τάκερ αναφερόμενος στην κατάκτηση της πρώτης θέσης της βαθμολογίας στον τέταρτο όμιλο του Eurocup τόνισε: " Κάναμε ένα βήμα πιο κοντά στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Χθες δώσαμε ένα σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μια δυνατή ομάδα που προερχόταν από συνεχόμενες νίκες. Αυτό μας έκανε να είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι για τη συνέχεια".

Για τα κενά διαστήματα στο παιχνίδι του Άρη σχολίασε: " Χάσαμε την συγκέντρωσή μας και δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε στην άμυνα. Ακόμα και στην επίθεση δεν είχαμε καθαρό μυαλό και δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να μας πιέσει. Είμαστε δυνατή ομάδα και πάντοτε παίρνουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε".

Αναφορικά με την επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στην Αζοφμάς Μαριουπόλ στην Ουκρανία υπογράμμισε: " Είμαστε εξοικειωμένοι με τον τρόπο που αγωνίζονται πια. Γνωρίζουμε ότι είναι καλή ομάδα στην έδρα τους και πως έχουν ανεβάσει την απόδοση της από τότε που αγωνίστηκαν με εμάς. Θα είναι μια σκληρή αναμέτρηση αλλά πιστεύω πως έχουμε ελπίδες να τους κερδίσουμε εφόσον κάνουμε ό,τι πρέπει".

Για τον φίλο του και πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, Μπόμπι Μπράουν, τόνισε: " Είναι αλήθεια ότι είχα μιλήσει μαζί του και του είχα πει πως χρειαζόμασταν έναν πόιντ γκαρντ στην ομάδα. Μας έχει βοηθήσει και όταν αρχίσει να εγκλιματίζεται θα μας βοηθήσει ακόμα παραπάνω".

Όσον αφορά στην αναμέτρηση του Σαββάτου (11/12, 17:00) στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό δήλωσε: "Είμαι ενθουσιασμένος που θα δώσω αυτήν την αναμέτρηση. Θα παλέψουμε για τη νίκη. Ξέρω ότι όλοι λένε πως στόχος μας είναι η κατάκτηση της τρίτης θέσης, αλλά όταν αγωνιζόμαστε παλεύουμε πάντα για τη νίκη".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ