ΑΡΗΣ

Τάκερ: "Σκληρά και δυνατά"

Τάκερ: "Σκληρά και δυνατά"

Το εγκώμιο των φιλάθλων του Άρη έπλεξε ο Πι Τζέι Τάκερ κατά τις δηλώσεις του στο "|Αλεξάνδρειο" "Μακεδονία" τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας.

Με καθυστέρηση αφίχθη λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής (29/08) στην Θεσσαλονίκη με πτήση από την Ρώμη ο Αμερικανός σμολ φόργουροντ Πι Τζέι Τάκερ για λογαριασμό του Άρη.

" Για μένα ήταν μία καλή κατάσταση να έρθω σε μία ομάδα όπου γνωρίζω τον προπονητή και θα ήθελα να παίξω για αυτόν. Επίσης ήρθα σε μία ομάδα με μεγάλη ιστορία και καταπληκτικούς φιλάθλους", τόνισε ο Τάκερ στις πρώτες του δηλώσεις στο Αλεξάνδρειο μετά το πέρας της σημερινής πρωινής προπόνησης όπου έδωσε κανονικά το "παρών".

Για την πρώτη του προπόνηση ως παίκτης του Άρη δήλωσε: " Όλα είναι καταπληκτικά με μένα ήδη να προσπαθώ να ενσωματωθώ με όλους να με βοηθάνε. Είτε από το τεχνικό τιμ είτε από τους συμπαίκτες μου για να μάθω τα συστήματα της ομάδας".

Για το αν συνομίλησε με κάποιον πριν πάρει την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη δήλωσε: " Έχω μιλήσει με τον Χουάν Ντίξον που αγωνίστηκε πέρσι στον Άρη αλλά και με άλλους με όλους να μου είπανε πως ο Άρης είναι μία μεγάλη ομάδα με παράδοση"

Για τον ίδιο σημείωσε: " Αυτό που θα κοιτάξω να κάνω είναι να παίζω σκληρά και με όλες μου τις δυνάμεις ώστε η ομάδα να κερδίζει κάθε αγώνα".

Για το τι έχει ακούσει από το Ισραήλ όπου βρισκόταν για τον Άρη δήλωσε: " Ο Άρης έχει εξαιρετική ιστορία και παράδοση αλλά και ότι έχει καταπληκτικούς φιλάθλους".

Για την χρονιά που είχε στην Χάποελ Χολόν προ τριετίας όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα του Ισραήλ δήλωσε: " Είχαμε μία καταπληκτική ομάδα παίζοντας όλοι μαζί ενωμένοι. Ήταν μία εξαιρετική ομάδα με το σημαντικό είναι να παίζεις σκληρά και δυνατά για να κερδίζεις".

Σε ερώτηση για την αλλαγή των κανονισμών με την απομάκρυνση της γραμμής των τριών πόντων είπε: " Θα έχουμε περισσότερους χώρους για να δημιουργούμε επιθέσεις και θα δούμε πως θα πάει στο μέλλον".

Για τον ρόλο που βλέπει να έχει στον Άρη υποστήριξε: " Είμαι ένας παίκτης που προσπαθώ να κάνω ότι μου ζητηθεί από τον προπονητή μου", ενώ για το αν του αρέσει ο ρόλος του ηγέτη πρόσθεσε: " Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να ενσωματωθώ με την ομάδα και να κερδίζει η ομάδα ακόμα και με μένα σε ρόλο ηγέτη".

Όσο για την παρουσία του Σαρόν Ντρούκερ στην τεχνική ηγεσία του Άρη δήλωσε: " Ο κόουτς Ντρούκερ είναι ένας από τους λόγους που είμαι εδώ για τον Άρη".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ